iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« : Prosinac 05, 2006, 22:46 » |
|
Evo, javljam ja  ! Sutra izlazi članak o udruzi i priče 2 članova udruge u Jutarnjem! I poslikali nas... Ne znam na kraju koliko će biti teksta... I nadam se da će izaći sutra ("ja ne vjerujem dok ne vidim  ")... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 05, 2006, 23:02 » |
|
Yesss.. Izašlo već... daniel kupio na trgu  ... Daklem...  Još kad bi ja sad imala snage da odem do roberta i kupim  .... aaaa.... a ko zna, i znatiželjna sam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Bere
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Prosinac 06, 2006, 08:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nti mate da m je sa bakalara.....i kruva teke friškoga za točat...pa fritula posli,ajmeee......
|
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 06, 2006, 10:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #7 : Prosinac 06, 2006, 11:10 » |
|
hm, jeste zločesti  !!! ajte se vi slikajte, pa ispadnite ko zadnje krele  !!! svi lijepo ozbiljni na fotki, a viš mene s okruglom glavom, pa ko da će puknut od smijeha... ajmeee... ko lubenica  (sad znam i dalje zašto se mrzim slikat - ma nema veze  ) maaareee zašto nisi mogla u petaaakkk  a greška!!! da "uspješnost od 85% do neuspjeha".... aaaa.... 3 sata smo pričali! PA KAKO NE SHVATE!! sve si je zapisaoooo.... i ovako nema tih konkretnih stvari nesto, a ono malo što ima - KRIVO?!?! evo, sad onda mi ispadnemo da krivo pričamo... a cijelu priču o genotipovima 2 i 3 = NIŠTA... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 06, 2006, 11:17 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 06, 2006, 13:28 » |
|
AHA, strogi Tec je nazvao urednicu i dogovorio da će svake srijede u nastavcima ići o hcv-u! Prepala se kad je počeo vikati da nisu spomenuli da se ne prenosi socijalnim kontaktom etc... He... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
daniel-br
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : Prosinac 06, 2006, 13:40 » |
|
 :laugh:joj, nisi jedina iva, i ja izgledam kao da mi je faca bundeva,  :tickedoff:hehe...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #11 : Prosinac 06, 2006, 15:32 » |
|
 :laugh:joj, nisi jedina iva, i ja izgledam kao da mi je faca bundeva,  :tickedoff:hehe... ma ti si navknut na "ne znam kaj"  , kaj oćeš - niš ti fali... a ja balon koji samo što ne eksplodira  ! Nego, na stranu fotke.... Ljuti smo zbog nekih stvari u tekstu koje su izbačene etc... E PA SAD TO MORAMO....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bere
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : Prosinac 06, 2006, 21:31 » |
|
Ajde ajde dobri ste,parite neka rock grupa,tako su se slikavali bandovi 80-tih u doba juge 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nti mate da m je sa bakalara.....i kruva teke friškoga za točat...pa fritula posli,ajmeee......
|
|
|
Gioia
PROFI

Spol: 
Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.
|
 |
« Odgovor #13 : Prosinac 06, 2006, 21:42 » |
|
Ja čekam da mi dragi donese novine - ma namistila sam alarm u 9 i u 16 h da kupim Jutarnji, i onda uletilo jedno, drugo, i došla doma bez Jutarnjeg. I kažem dragom aj ti kupi jer on ide vani, u SportKlub gledat tekme na velikim ekranima a večeras je puno tekmi, shodno tome - tko zna hoću li ugledat Jutarnji prije spavanja.... Išla sam na njihov web i bazam li bazam, nigdi ne vidim taj članak, ne znam u koju bi kategoriju spadao, vrag mu sriću... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 06, 2006, 23:24 Gioia »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gioia
PROFI

Spol: 
Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.
|
 |
« Odgovor #14 : Prosinac 06, 2006, 23:26 » |
|
Ehe, evo donesel mi je dragi Jutarnji, hura! Baš ste svi skupa simpa, nema zamjerke niti malo. Vidi se vedrina koja zrači, što je dakako dobra poruka. Samo naprid tako! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #15 : Prosinac 06, 2006, 23:41 » |
|
Lipi ste lipi, al jel to ispred Ivine i Jadranove kuće (opet ja)?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #16 : Prosinac 06, 2006, 23:49 » |
|
Ma da, Gazda... To je ispred "sjedišta" udruge 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #17 : Prosinac 07, 2006, 00:06 » |
|
Ajde ajde dobri ste,parite neka rock grupa,tako su se slikavali bandovi 80-tih u doba juge  Haha, fakat! To na stepenicama... sad si me podsjetio  ! A tako nam je fotograf reko, pa mi stali, hihi... A ja umirala od smijeha stalno jer je ovaj na dnu ozbiljne face klikao s tim aparatom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bere
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : Prosinac 07, 2006, 09:11 » |
|
Tako su se slikavali "plavi orkestar" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #19 : Prosinac 07, 2006, 10:31 » |
|
Je, je , to sam i ja primjetio i baš si mislim kako bi moglo ispast smiješno tako što primjetit i oteše mi ispred nosa dobru forU!
STAVIT ĆU JA SLIKU OD SVOG STAROG S BENDOM TOČNO TAJ RASPORED, ČEKAJTE SAMO
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2006, 10:33 Gazdamatas »
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|