ABC Hepatitis Forum
Rujan 11, 2010, 03:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pitanje prije terapije  (Posjeta: 670 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bluzer81
Učim pisati
*

Spol: Muški

I love rock&blues

« : Srpanj 30, 2008, 10:28 »

pozdrav svima!
može li mi netko reći da li se uopće što događa s kosom za vrijeme terapije? imam finu dugu kosu pa bi mi bilo žao da počne opadati...
Evidentirano

Ambro
bluka
PROFI

Spol: Ženski

ko hoda ne trci!

« Odgovor #1 : Srpanj 30, 2008, 17:45 »

vec ti je sunny rekla, sve je individualno. nekom opadne, nekom ne..... meni nije opala ni dlaka s glave, al' mi se desio cudan fenomen. imala sam prirodno valovitu kosu, a na th je postala ravna. i dalje je uglavnom ravna, tek ova mlada kosa sto nice izgleda kao da ce malo da se ukovrdza....  fucka
Evidentirano
la_na
Učim pisati
*

« Odgovor #2 : Studeni 24, 2008, 20:42 »

vec ti je sunny rekla, sve je individualno. nekom opadne, nekom ne..... meni nije opala ni dlaka s glave, al' mi se desio cudan fenomen. imala sam prirodno valovitu kosu, a na th je postala ravna. i dalje je uglavnom ravna, tek ova mlada kosa sto nice izgleda kao da ce malo da se ukovrdza....  fucka

hej bluka ja danas maznila prvi interf.  i sad procitam ovo ,, dakle teoretski je moguce da se meni ufrcka hehe bar se imam cemu veselit  Cool
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #3 : Studeni 24, 2008, 21:35 »

hehe, pa.... iskreno, nemam pojma. vjerujem da je interferon pun cudnih iznenadjenja, fenomena i senzacija, tako da.... moze bit lako da nakon svega postanes slicna majklu dzeksonu iz vremena dok je jos bio crnac  lud
Evidentirano
Sara2001
Senior

« Odgovor #4 : Studeni 25, 2008, 08:55 »

Iz mog osobnog iskustva, s kosom mi se ne desava nista sto se nije desavalo prije pocetka terapije. Koliko je otpadala prije, a otpada vec duze od godinu dana, otpada i sada. Znaci, kao i kod ostalih stvari koje se ticu interferona, pravilo je da nema pravila!
Evidentirano
mojra
Učim pisati
*

« Odgovor #5 : Studeni 25, 2008, 20:26 »

jooj meni se prepolovila u gustini otkada sam na terapiji,a ima tome vec 36-ta sedmica,,a to ne mozes znati ,,,,,,
ja sam pre terapije stalno  trazila frizeru da mi stanji kosu i da fenira na ravno da ne ide u sirinu,,,,,
bese duga i gusta,,,,,e sad ga molim da napravi volumen sto vise ,,,ma obicno vezes u rep ,,i ne razmisljas previse
 crazy2,,
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.096 sekundi uz 19 upita.