kolačić
Učim pisati
|
 |
« Odgovor #90 : Travanj 23, 2009, 17:19 » |
|
Ti si T. fighterica kao i ja, iako kod mene nije išlo sve prema očekivanjima, što iz inata što iz ljubavi prema životu nikad prije nisam imala ovolliko snage i volje. Moramo dati sve od sebe bez obzira šta će nas sve snaći. Čovjek ne zna šta je sve u stanju dok to ne prođe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #91 : Travanj 23, 2009, 19:28 » |
|
Ljudi puno vam hvala  Evo malo sam se smirila,uh,tak sam bila u nekom crnjaku i očekivala sam najgore, a ono super! Upravo se šprica grije u kuhinji i sad mi je lakše otići se piknut.Uglavnom prva tri mjeseca uspješno završena!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Taych
Junior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #92 : Travanj 24, 2009, 06:06 » |
|
Evo, vidiš, supeeeeeer! Čestitke, Tashko! Sada ćeš i sve te nuspojave lakše podnijeti... kraja negativna! Bravo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #93 : Svibanj 12, 2009, 02:51 » |
|
uh i to nespavanje, više me sve boli od prevrtanja po krevetu.nije mi jasno kak se može biti ovako iscrpljen i ne moć zaspat.koma. srećom na ovom forumu, inaće bi se osjećala ko pavle sam na svijetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damir
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #94 : Svibanj 12, 2009, 21:59 » |
|
ne brini tasha, sve je to sastavni dio terapije. ja sam isto jedno vrijeme očajno loše spavao a onda je došao opet jedan period da sam mogao spavati po 12 sati.... uglavnom, kad sam pogledao statistiku mog boravka na ovom forumu, bio je uvjerljivo noćobdijski  ))
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ambo
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #95 : Svibanj 13, 2009, 08:17 » |
|
Damire, Tasha ! Izgleda da je i nesanica jedna od nuspojava. Uz ostale probleme, svrbeža, kostobolje, bolova u mišićima koji ne daju zaspati. Imao sam i ja problema s nesanicom u jednom dužem periodu terapije. No to je sada iza mene. Pozdrav! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #96 : Svibanj 18, 2009, 00:59 » |
|
znači i nesanicu pribrajamo u nuspojave (ne moram ni reći da opet plahutarim) danas sam prvi put rekla jednoj osobi da se liječim od hepa, kak sam imala loše iskustvo s potpuno nezaraznom bolesti ovo se nisam osudila nikom reći.e sad me živo zanima kaj bu bilo.držim fige da ćemo se opet naći na kavi, al ak ne i to je o.k., teško je nekom zamjeriti strah.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sara2001
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #97 : Svibanj 18, 2009, 08:27 » |
|
Ako se nejavi tasha racunaj to kao gubitak za tu osobu a ne za tebe jer ako se radi toga nejavi nije ni vrijedna tvoga vremena!!! I mene bas zanima sta ce biti a ti se drzi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #98 : Svibanj 25, 2009, 19:16 » |
|
uh zadnji tjedan kurim 37,6 plus ova vručina-koma! do sada mi je bila temperatura naveče poslje inekcije bila 38 ali kroz tjedan mi se smanjilo na 37,2. a ovo sad je koma, kakva su vaša iskustva sa temperaturom? sara cura se još nije javila ali držim fige 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Taych
Junior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #99 : Svibanj 25, 2009, 20:41 » |
|
Javila, ne javila, cura je definitivno na gubitku! Želim ti što hladnije dane....Kod mene je povišena temperatura pratila injekcije prve tri mijesece, kasnije se to povuklo i...eh, uvijek nešto novo! Nije nam dosadno, jeli? Sada počela kosa da masovno biježi od mene, al sam je zeznula, kratka je ko u dečkića, pa me više nije briga! Levkociti evo, 1,9 (bili) a sad, 02. juna imam opet kontrolu, kontrolisat će mi i kolićinu virusa, sad već drugi put, nadam se opet na negativu..... Ajd, Tasho, drž se, nemoj se uznemiravati, osim da ti nije ugodno u toj vrućini, sve je normalno, šta čemo? Isfurat ćemo do kraja! Imam još 6 mjeseci! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mojra
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #100 : Svibanj 26, 2009, 22:46 » |
|
ja sam isto imala u pocetku terapije 37.5 pa onda povremeno samo kad se nesto emotivno poremetim  nikad nije presla 38 a u poslednjim mesecima terapije nisam je ni imala povisenu. drz se tasho jos 10? taman dok prodje leto ,,, i ja sam sad u situaciji da pogledam unazad i da kazem koliko sam mrzela sunce i vrucine proslog leta,za sve mi je bilo krivo sunce, sad mi vise ne izgleda leto tako strasno,,,,, pozdrav i sve najbolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Aleks
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #101 : Svibanj 28, 2009, 15:02 » |
|
jos malo Tasho jos malo  izdrzi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #102 : Lipanj 03, 2009, 19:19 » |
|
mojra nažalost ja sam na terapiji od godinu dana,znači još do 11 mjeseca. kaj se tiće cure kojoj sam rekla da se lječim ugodno me iznenadila- bile smo na kavi!  temperatura se spustila na uobičajnih 37,2 pa sam ponovo donekle o.k. i tako ..dalje u boj !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #103 : Lipanj 04, 2009, 00:10 » |
|
bravo za tu curu kojoj si rekla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Taych
Junior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #104 : Lipanj 04, 2009, 01:24 » |
|
Vidiš, ima i sasvim normalnih ljudi! Bravo cura!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #105 : Srpanj 30, 2009, 18:59 » |
|
evo mene nakon dužeg vremena,zadnji mjesec sam koma, a kaj je najbolje smanjen mi je rebaton za jednu tabletu i umjesto da mi bude lakše -koma, leukociti su mi u mjesec dana pali sa 4,4 na 2,4, a štitnjača podivljala, sad moram na neke tablete za štitnjaču,stvarno ne kužim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Taych
Junior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #106 : Srpanj 31, 2009, 13:07 » |
|
Da, i ja sam imala pregled za štitnjaću, ali moja je ok. Levkociti su ti još nekako, moji su 1,9... Malo sam manje izdržljiva i skroz si provjeravam sluzokožu izpod očnih kapaka, jeli je još crvenkasta....hahaha. Ako pobijeli, sleduje mi Neupogen ali izdržat ću možda i bez njega... Drž' se!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tasha
Senior

|
 |
« Odgovor #107 : Rujan 11, 2009, 19:37 » |
|
eto mene,terapija ide i sad još samo 3 i po mjeseca do kraja.štitnjača me i dalje zeza i to najviše kaj endokrinologica kod koje sam bila nema pojma kako interferon djeluje na štitnjaču te me je liječila ko običnog pacijenta.tak da sam psihički totalka pukla,otišla sam u zaraznu pa mi je doktorica ukinula hormone i sad sam opet relativno normalna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Taych
Junior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #108 : Prosinac 04, 2009, 19:48 » |
|
Kako ide, Tasho? Brzo če biti kraj te terapije i za tebe! I ja samo još čekam utorka, kad prestanem s tabletama a poslednja injekcija je već padla... A sad polako, da se opet formiram ko osoba sa socialnom mrežom... Hehehe. Pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vanesa
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #109 : Siječanj 04, 2010, 23:50 » |
|
Dosla sam na forum nakon dugo vremena...mozda godinu dana. Pa evo citam neke postove.... Drago mi je da ti forum pomaže. I meni je kad sam postala non responder (prije toga Forum nije niti postojao). Al kamo sreće da je. Drži se.!! Želim ti da sve dobro podneseš i da terapija uspije 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2010, 23:53 Vanesa »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|