ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Evo nas..opet!  (Posjeta: 966 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jadro
Junior
**

Spol: Ženski

« : Listopad 28, 2008, 13:48 »

Znam, znam da se nista nismo javljali, ali iskreno, nadala sam se da ni necu previse biti tu osim u tijeku sa citanjem postova i tu i tamo kojim piskaranjem. I sad vise ne znam ni kako bih pocela...osim...3 nalaz-6 mjeseci nakon terapije mom sadasnjem suprugu(po novome Cheesy) sokolu je f.ck... pozitivan! A ja ne znam sto bi sad dalje osim da se uclanim u damn hdz pa da skupa s njima zapjevam: Idemo dalje! Suzama virus necu isplakati iz njega, a i on je tako prokleto optimisticna osoba da ne mozes ni zaplakati. Sad se pitamo nove stvari pa bi vas opet molila za pomoc. Jel on relapser(nisam vise u tijeku)-prvi nalaz mu je bio pozitivan(na terapiji), pa netom nakon zavrsene terapije negativan, pa 6 mj. nakon-opet pozitivan? Koje testove(precizno sto sve) treba napraviti? Dali su mu samo da mjeri amilaze(nalaz sutra gotov) i kolicinu virusa u krvi(nalaz za 2 tjedna). Sto sa radenjem djece? Ja nemam virus. Preporuke za nastavak poslije ovog nalaza. Bem mu vraga  uglystupid2. Sva sreca da vas imamo  smitten jerbo ne znam sto bi sada...
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #1 : Listopad 28, 2008, 21:25 »

e jadro  Angry, znam kako ti je...
bitno je da je on optimist i tako treba. što manje razbijati glavu bolešću i živjeti  Smiley
da, on je relapser. ako je bi na 1. kontroli pozitivan, znači da je već bilo za naslutiti da će relapsirati. ali, bio je dosta dugo negativan i jetra se "odmorila"  coolsmiley
zašto radi amilaze? sumnjaju na pankreatitis?
svi doktori s kojima smo pričali govore da je minimalan rizik da se zaraziš (to smo već brbljali), ali je bitno da prođe 6 mj. nakon prestanka terapije do pokušaja oko djece (da sva terapija i ostaci izađe iz organizma). upss, sad vidim da je prošlo 6 mj  Wink
i sretnooo mladenciii  smitten
Evidentirano

jadro
Junior
**

« Odgovor #2 : Studeni 26, 2008, 23:41 »

Odlučili se za dječicu  fucka. Hvala na podršci i na čestitkama  smitten. Javili se bumo mi samo još malo dolazimo sebi. Nadali smo se što manje posjeta ovoj stranici, ne da vas ne volimo  angel, al...shvaćate.
Evidentirano
damir
Skoro profi

Spol: Muški

« Odgovor #3 : Studeni 27, 2008, 17:11 »

shvacamo i idite putevima svoje srece. mi smo u mislima uz vas.  smitten
Evidentirano
Sara2001
Senior

« Odgovor #4 : Studeni 28, 2008, 21:14 »

Da, sretno vam bilo dragi moji i drzite se tako lijepo zajedno...  smitten
Evidentirano
Lani
Senior

« Odgovor #5 : Prosinac 01, 2008, 11:52 »

smitten
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.073 sekundi uz 20 upita.