sussanne
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« : Siječanj 09, 2009, 11:42 » |
|
mmm... u biti ni neznam tocno sto bi napisala  a neda mi se bas crtati sve kako sam otkrila, koliko, zasto..  bla bla.. samo cu jednostavno ovako.. genotip 1a, sada sam u 12-tom tjednu terapije.. stvarno u biti dobro podnosim terapiju, tako da osim sto sam konstantno umorna i njurgava nemam nekih posebno teskih nuspojava, a i to, a i sto se nevolim zalit, pa radje mucim i kazem da mi nije nista.. ugl, ma htjela sam vam svima zahvaliti na sudjelovanju u ovom forumu, jer ste me progurali kroz puno stvari..  eto.. mozda se sad ohrabrim jos koji put se javit.. ugl.. pozz svima.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..strenght is nothing more than how well you hide the pain..
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 09, 2009, 14:35 » |
|
cao suzi, slobodno se ohrabri, ovde smo svi isti i bez predrasuda i osudjivanja kako zasto. drago mi je sto terapiju dobro podnosis, samo pazi na sebe maksimalno koliko mozes, pij vodu i sokove i pumpaj se vocem i vitaminima. i naravno, javi nam sta se desava. pozdrav! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sussanne
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 10, 2009, 09:00 » |
|
ma kakve predrasude.. daaleko od toga, naravno.. hvala na odgovoru Bluka ali.. hm, hm.. kad smo kod hrane.. nisam bas mijenjala prehranu, naravno osim alkohola.. ali sve drugo je u principu ostalo isto.. na voce me uvijek bilo tesko nagovoriti, pa tako i sad. a sto se tice nekakve dijete extra meni doktor nije nista niti spominjao.. naravno da to i ovisi o meni.. neznam, tek kad citam ovaj forum skuzim da sam izgleda malo nemarna..  koliko oporavak ovisi o hrani?? mislis da je vrijeme za promjene na meniu.. hehe.. ..ja neznam kako je drugima, ali jedina stvar koja mene muci tokom cijele ove terapije je to da nemam zivaca za ljude, moji doma su vec na rubu sloma  navikli su na mene uvijek veselu i pricljivu, pa im je sad cudno da danima samo gledam tv/citam knjige (osim kad radim).. neznam kako se ostali nosite s tim, ili jeli to kod vas izrazeno, ali ja bi se najradje preselila na mjesec da nemoram s nikim razgovarati.. pozz!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damir
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 10, 2009, 13:15 » |
|
to ti je jedna od uobicajenih nuspojava. svi postanemo "malo drugaciji" za vrijeme terapije. i ja sam gubio zivce u situacijama kad mi se to inace nikad ne bi dogodilo, stosta me je smetalo bez posebnog razloga i povoda.... ali sve je to za ljude i izdrzi se. a sto se tice tvoje zelje za preseljenjem na mjesec dana, ja sam bio u tome puno radikalniji  znao sam reci da bih se volio zavuci u jednu kutiju na godinu dana dok traje terapija i onda izici van. nista se ne sekiraj. svojima objasni na moraju imati razumijevanja za nas dok smo na terapiji i slicno. drzi se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sussanne
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 10, 2009, 13:55 » |
|
tnx damir.. ja sam u biti mislila na seljenje na mjesec (onu malu zutu lopticu sto sjaji s neba nocu), ali to je samo faza, koja dolazi kao reakcija na fazu bacanja bombi na sve sto se krece oko mene  heheh.. ili na  16 puta dnevno zbog banalnih razloga.. (hocu reci, bolje podnosim H i sve to, nego npr. crnu kroniku na divljem zapadu) ma prooci ceee.. imam ja vremena cekati.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damir
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 10, 2009, 14:16 » |
|
hehe.... kad se sjetim svoje terapije, sjecam se da sam napisao da sam se trebao javiti na casting za neku od sapunica koje su se tada snimale. umjetne suze mi ne bi trebale, a sve bi bilo jako uvjerljivo. ali sve je to samo jedna prolazna faza. kad zavrsi terapija, stvari se relativno brzo vracaju u normalu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sara2001
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 10, 2009, 19:57 » |
|
Hi, Sussanne, dobrodosla ti nama i drago mi je cuti da nase "jadikovanje" ovdje nekome dobro dodje. Kao sto ti je Damir vec rekao, te promjene raspolozenja su vrlo normalne kod nas na terapiji.Sada mogu satima satima sutjetiti pored ukucana, neda mi se razgovarati skoro o nicemu. Hm, nesjecam se kad sam se dobro nasmijala, ali zato  za svaku sitnicu... Najgore mi je sto kad me takvi trenuci spopadnu na poslu!! Inace, kao i ti uglavnom, sutim i necu da se zalim, da druge opterecujem svojim glupostima kad mi svakako nemogu puno pomoci, ali onda okolina pritisne sa raznoraznim pitanjima i onda ja  Kad im objasnjavas situaciju kad se malo smiris kazu kako razumiju i sl. ali mislim da u biti to moze shvatiti samo onaj tko je prosao sve ovo. Zato se valjda ovdje i "nalazimo" povremeno. Super je da nemas jacis nuspojava, samo tako naprijed  i informiraj nas povremeno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ginger
Junior

|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 10, 2009, 20:57 » |
|
Sussanne, dobrodošla i držimo palčeve za uspješnu terapiju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lani
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 12, 2009, 09:28 » |
|
Dobrodošla! Ovdje stvarno ima puno ljudi koji nam mogu pomoći svojim savjetom, iskustvom i lijepim riječima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 12, 2009, 09:59 » |
|
suzi, cuj, dobro je malo poraditi na meniju, ali nije to sad od presudne vaznosti za uspjeh terapije. nisam ni ja bas bila toliko pozrtvovana, jela sam ono sto mi prija, jer svakako od terapije gubis apetiti. a sto se tice nervoze, uh, mislim da cu se toga sjecati dok sam ziva. no, kako dodje tako i prodje, izdrzi, vristi, placi, ne daj se.... cim prestanes uzimati lijekove, zivci ce polako poceti da se regeneriraju, a tako i tvoje raspolozenje.... zelim ti uspjeh!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sussanne
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 12, 2009, 12:11 » |
|
tnx guys, stvarno ste dragi, usta mi se sama od sebe smjeskaju kad pomislim na vas.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sara2001
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 12, 2009, 12:13 » |
|
|
|