Manini
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« : Veljača 23, 2009, 12:50 » |
|
Mjenjam drhtanje ruku i nogu za neki svrbež ako ima! I dajem depresiju i bezvoljnost za bolove u mišićima, povišenu temperaturu i opadanje kose! Evo dajem i kronični umor na razmjenu pa tko da bolju ponudu! Razmjene moguće i na samo neko vrijeme, ne nužno za stalno, po dogovoru. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolestan si koliko se osjećaš bolesnim!
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 23, 2009, 14:02 » |
|
ma drhtanje ruku je mala maca, meni je drhtalo sve sto imam, odnosno bolje reci da je to bio pravi spazmicni zemljotres 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damir
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 23, 2009, 21:41 » |
|
na sve ces se brzo priviknuti. na pocetku je ipak najgore iako svi znamo manje vise sve sto nas moze zadesiti..... treskavica je kod mene vrlo brzo prosla.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 23, 2009, 23:44 » |
|
kod mene je trajala sve do skora... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lani
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 25, 2009, 09:16 » |
|
Manini pozdrav! Drhtavicu srećom nemam, kao ni temperaturu. Imam energije - nekad više, nekad manje. Tanka sa živcima često (no to je bilo i prije tako), sad sam još nabrijanija na ispravljanje nepravde kojoj svakodnevno svjedočimo u svim mogućim životnim situacijama. Probava, sve češće svrbež po tijelu, sad mi već ostaju i modrice ili flekice od injekcija. Nekako mi se čini da mi interferon daje snagu, a sve ovo su nuspojave ribavirina (moja slobodna procjena, iako oba lijeka imaju iste nuspojave). Eto, zasad je dobro, ako tako ostane neću se ljutiti  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Manini
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 25, 2009, 13:35 » |
|
Ma nije to sve skupa tako strašno. Ali mislio sam bilo bi zgodno kad te neka od nus pojava u nekom trenutku stvarno zaj...va da ju možeš zamijeniti za neku drugu. Npr, bio sam nedavno u banci, u pošti, na poreznoj a potpisao sam i jedan ugovor. Potpisi koje sam morao staviti na svim tim mjestima izgledaju kao dječje crtarije i nijedan nije na crti nego uvjek na nekom drugom mjestu, i svi su različiti. Pa bih, recimo u tom trenutku radije imao neku drugu nus pojavu. Završio sam i tečaj u školi stranih jezika, i bio je i završni pismeni ispit.... , vjerojatno me smatraju nepismenim. Pa bi bilo izvrsno staviti neku nus pojavu kao attachment i razmijeniti je s nekim od vas...  Lani, super ako nemaš teže nus pojave, stvarno mi je drago zbog toga, samo tako dalje, sigurno će sve biti ok!  Niti moje nisu tako strašne, ali stvarno me nekad živciraju pam bih htio da ih više nema!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ambo
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 28, 2009, 23:38 » |
|
Pozdrav! Mogu ponudit svrbež na svim mogućim mjestima: zglobovi, leđa, koljena, laktovi, između prstiju, vlasište Gratis dajem i promjene na koži: otvrdlu na laktovima, bijele fleke po leđima, crvenilo na svim mjestima od dosadašnja 33 uboda injekcijom. Depresiju sam zamijenio terapijom te dobio bolove u mišićima, povišenu temperaturu i optimizam da ću iz ovoga izaći negativan. Izgleda da je ovo jedino mjesto gdje čovjek želi biti negativac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Aleks
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 01, 2009, 22:00 » |
|
dacu sve tegobe za jedno 'ladno pivo  moze i za 2 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...
|
|
|
Manini
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 02, 2009, 13:42 » |
|
Mislim da je bolje reći da bismo željeli biti pozitivni negativci. Jer vjerujemo u pozitivan ishod terapije.  Ali, bravo Ambo već si na 33 tjedna, još samo stotinjak izlazaka sunca i ti si najveći negativac! a onda počinje ljeto i samo  Slažem se s tobom, optimizam je najvažniji, pa nekako sve tegobe odu u drugi plan. One će ionako proći nakon terapije  Aleks, nema piva  možeš dobit sok. A za neku od tegoba ti dam drhtanje na 2 mjeseca. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Aleks
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 02, 2009, 20:38 » |
|
ne moze makar ni bezalkoholno  dobro moze sok od cikle i mrkve dok sam na terapiji  dajem glavobolju za svrbez 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 03, 2009, 18:44 » |
|
znam da to bas nije pozitivno iskustvo za razmjenjivati, ali ja sam si vala i na terapiji par puta dala oduska s pivcem, cak i s rakijicom  pa evo vidi me sad! nist' mi nije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Manini
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 04, 2009, 14:00 » |
|
Pa sad zavisi, ne znam. Ja sam prije terapije pio jako puno, skoro svaki dan (Vodio sam jedan restoran). Od početka terapije falio mi je jako alkohol, ali uspio sam se nekako odviknuti i sad već 5mj ne pijem. Pa onda mislim da je nekako bolje da tako i ostane i nakon terapije, jer ne vidim ništa dobro u alkoholu, barem meni nije donio ništa dobro. Jer kad sam se već odviknuo zašto opet počinjati kad mi ne treba. To velim za sebe, a ako netko želi mislim da si može popiti tu i tamo koju čašicu a da mu ništa ne bude, iako je bolje ne.
A i trend zadnjih godina (Radio sam i po Europi) je nepušenje, nepijenje i nedrogiranje! Te tri stvari su jako IN! A ljudi koji piju ili puše ili se drogiraju, njih se svrstava u nekakav "drugi rang građana" ili se smatra da im treba pomoći i da su nesamostalni i imaju problema, zato što ne mogu bez, recimo, cigarete!
Tome je dosta pogodovala i odluka o zabrani pušenja u lokalima donešena prije nekoliko godina u nekim zemljama EU. Nepušenje je postalo trend. I svi oni ugostitelji u Hr koji misle da će im se smanjiti promet zbog tog zakona, varaju se. Jer gledajući, primjerice Italiju, prvih 3-4 mj smanjio se doista promet, ali ne drastično, a nakon te prilagodbe sve je ostalo isto ako se nije čak i povećao promet.
Nekima se je povećao promet zato što je postalo "fora" zimi izlaziti van lokala (gdje su postavljeni posebni stolovi i pepeljare za pušače) da bi se pušilo i družiti se i stvarati nova poznanstva uz cigaretu i razmjenu iskustava o hladnoći i drugim problemima koje pušači s ovim zakonom imaju. Nevjerojatno je kako je taj zakon, barem u EU, utjecao na socijalizaciju.
Eto, oprostite možda sam malo off topic, ali ako hoćete biti u trendu ne pušite i ne pijte, zdravo se hranite i puno se krećite. Osim što ćete biti IN , biti ćete i zdravi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|