ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: pitanje  (Posjeta: 427 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tiina
Učim pisati
*

« : Travanj 19, 2009, 22:32 »

Poštovani doktore,imam jedno pitanje za vas
Naime ljubila sam se s dečkom za kojeg sam naknadno saznala da ima hepatitis c,lječeni je narkoman te mu je otkriven prije 7 godina i od tada ga liječi,znam da je bio na terapiji s interferonom te da je virus u fazi mirovanja(te informacije sam saznala iz druge ruke).
Uglavnom ja sam istraživala na netu i mada piše kako nema dokazanih mogućnosti zaraze putem sline,što je sa mogućnosti prisutnosti virusa u njegovoj slini i npr. mogućnosti ulaska u moju krv putem nekakve ranice na desni ili sl8s time da mi desni često krvare).
Znam da nisam jedina djevojka s kojom se ljubio otkad ima virus, te me tješi činjenica da sec na takav način prenosi da bi puno više ljudi bolovalo.Molim vas za odgovor,biti ću vam jako zahvalna, od tada je prošlo 4 mjeseca i ja stalno pipam svoj trbuh čim me nešto zaboli mislim da je jetra,nakon svake ružione i izlaska koji uključuje alkohol sam u strahu.. Hvala na odgovoru
Evidentirano
vcajic
Počasni, stručni i dragi nam članovi
Učim pisati

« Odgovor #1 : Svibanj 01, 2009, 10:43 »

Prema ovom što navodite vi niste imali rizični kontakt sa osobom koja je inficirana HCV-om. S obzirom da postoji manji broj osoba koje boluju od HCV infekcije a da nisu imale rizičnog kontakta to ne isključuje mogućnost da ste inficirani, ali je ona svakako izrazito mala. Najbolje da napravite anti-HCV nalaz i riješite se straha zauvijek.
Vjeran Čajić
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.053 sekundi uz 20 upita.