molim za savet!pre dve god.pronadjen mi je hcv ag poz.,nakon 6 mes.sam samoinicijativno uradila pcr u lab' paster' u bgd,bio je negativan. posle 6 meseci sam isti ponovila i ponovo je bio negativan.lekar iz Bgd mi rekao da ne moram vise kontrolisati,da sam spontano izbacila virus,a moj infektolog da ponovim pcr svake godine.meni je lakse bilo poslusati lekara koji je rekao da nekontrolisem i da se opustim i zivim normalno.nisam osecala nikakve tegobe sem bola ispod desnog rebarnog luka koji je stalno prisutan,[da ne pominjem probleme u glavi koje cu verovatno dozivotno imati..]sada sam u jos vecoj panici jer sam u 7.nedelji zeljene trudnoce.molim za savet-trebam li biti u dilemi da li sam ili nisam bolesna.i sta moze da znaci taj bol koji je stalan,a ast i :idiot2:alt mi nikada nisu bile povisene,uz abdomena bio je uredan u vise navrata.ne umisljam bol ,jer sm ga osecala i pre bilo kakvog saznanja o hcv infekciji.inace,,imam32 god i zdravstveni radnik sam.oprostite na opsirnosti i hvala unapred!