Dr. Čajić poslali ste me endokrinologu zbog povišenog TSH-16, uglavnom jučer sam bila, doktoricu uopče nije zanimalo na kojim sam lijekovima, te me nije pitala ni za jedan simptom, prepisala mi je euthyrox 25. Meni su se doslovno upalila crvena svijetla pa ne budi lijena zasjela sam na internet da doznam malo više. Uglavnom uopće se ne nalazim u simtomima hašimotovog tiroiditisa dok kod subakutnog granulomatoznog tireoirditisa da. U 6 mj sam zakurila na 38, no mislila sam da je uzrok kupanje u jarunu plus ova terapija, uz to imala sam kak sad mislila upalu umnjaka te me je dugo bolilo čak i kod gutanja sline. Kako vidim da se za ovaj oblik ne koristi lijek malo mi je ludo piti euthyrox sljedeća dva i po mjeseca jer sam na pregled na anti tpo i ultrazvuk naručena tek polovicom 10 mjeseca. A uz to makar je doktorica rekla da ovakvo stanje nemre biti od lijekova a ja sam pronašla cijeli niz lijekova koji mogu izazvati simtome a među njima i interferon alfa!
No da skratim vidim da mi ne preostaje drugo nego otići kod privatnika, kaj mi je u mojoj financiskoj situaciji blago rečeno koma! Zapravo nemam neko konkretno pitanje već eto kukam

,ak imate kakav savjet bila bi vam zahvalna.