ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pozdrav iz Nemacke!  (Posjeta: 3417 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ameli
Junior
**

Spol: Ženski

« Odgovor #90 : Veljača 18, 2010, 22:14 »

Pa ti si koka i po! Shocked Samo tako nastavi ,super što si takva pozitiva...
I ja jedva čekam terapiju,evo -opet danas imam temp.37,6,nisam sastavila 10 dana u zadnjih pola godine da se dobro osjećam ,pa mi ni terapija neće teško pasti.Jesi li i ti imala takvih problema prije terapije?Vidim da na terapiji može biti takvih tegoba,al ljudi se baš i ne žale na simptome samog hepatitisa,a mene ovo ubi-svakih par dana...
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #91 : Veljača 18, 2010, 22:47 »

hvala ti Ameli....
ja sam bila super zdrava i pre terapije, samo su mi bile malo povecane transaminaze.  U junu prosle godine imala sam lepu plasticnu operaciju -smanjenje grudi (a sad zamisli: ovo sto vidis na slici sa sajma je velicina D. Ranije sam imala G. To je za 600 grama vise sa svake strane. Ulaze sise, pa posle par minuta i ja. Bilo je prekrasno dok sam imala 56 kg -godina 2005 i 2006)
http://www.imagesforme.com/show.php/979679_Deputa3.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/979680_Gucci3.jpg
Zivela sam tada u Grckoj, jela samo ribu, salatu i voce.
U nemackoj sam za godinu dana dobila 10 kg, bolove u ledjima i vratu. Operaciju mi je platilo osiguranje a posle sam sama trazila da proverim zasto su transaminaze povisene, i otkrila Hepatitis. C.
Ako Bluka vidi ove slike od pre SAMO 4-5 godina, ZNACE zasto kukam zbog kilaze!
Nego, Ameli, evo ti mj savet. Pij dnevno 2,5 litra obicne vode. Uzimaj kaljice propolisa svaki par dana (12 kapi na kocku secera), pij cajeve od lipe, nane, kamilice. I sto je najvaznije, nikakav stres- boli te raka za sve!
Ja imam tri macke u stanu, ne izlaze napolje, spavaju s nama, predu nam non stop, ponekada piju mleko iz mog Musli dorucka.
Mozda se nekome gadi ali ja mislim da mi upravo one povecavaju imunitet, i to na dva nacina:
1) predenjem: predenjem macka proizvodi vibracije koje, ako drzimo macku na grudima (to je neki pleksus ili energetska cakra), prelaze na nase telo i oduzimaju negativnu energiju. To znaci da se podize imunitet.
2) razmenom bakterija: ja sam verovatno pojela podosta macjih dlaka, a posto ih ljubim, a one lizu krzno, verovatno smo razmenili bakterije i viruse koji su normalna flora na ljudskom i macjem telu. Tako da je nase telo razvilo antitela za macje bakterije i ko zna od cega nas sve stite.
Ne kazem da svi trebaju uzeti mache, ali ovo je moje iskustvo. Ti imas macora, pa umesto da ga pustas van da ide sa cicama, kastriraj pa s njim u mazenje!
Hehehehe, razmisljam kako ce muski na forumu odmah reci da sam okrutna Wink
Evidentirano
Ameli
Junior
**

« Odgovor #92 : Veljača 18, 2010, 23:17 »

Kako bi rekli ovi u zg IDEŠ....Na ovoj prvoj još ti fali samo neki opak motor.. coolsmiley :coolsmiley:Ma izgledaš fenomenalno,nemoj se uopće brinut,pa ja bih bila presretna da tako izgledam u tvojim godinama.
A vratila se meni moja beba,i noćas nam se uvukao u krevet,al ti uvijek legne dečku na noge,mada on baš i ne voli mačke.Na njega se nekako navikao i ne da da ga kastriramo(zeza se-nek bar neko bude MUŠKO u obitelji).i sad samo jede i spava,krme malo.Inače bude u kući kad smo doma,a kad hoće van mjaukne da ga pustimo,pokušavao je i sam otvorit vrata,al se dosta teško otvaraju,pa je odustao.
Baš sam danas dobila neke nalaze.Vidim da mi neki imunoglobini nisu dobri,neki povećani,neki smanjeni,pa još 100 čuda ne valja,al se neću opterećivat,u utorak idem na biopsiju,pa nek se oni tamo brinu za to.
Pokušala sam ja prije nego što sam saznala za HCV nekako podignut imunitet,jer imam već par godina problema sa tim,tj.bila sam često bolesna,pa sam mislila sa je za to kriv imunitet,a možda su to simptomi hepatitisa-to je upala jetre,valjda je kod upala normalna i povišena temperatura.Mislila sam otić kod nutricioniste da mi malo sredi prehranu,i malo se potrudit,pa nosit na posao zdravu hranu od doma,a ne naručivat...
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #93 : Veljača 19, 2010, 00:01 »

E, pa mozes ti to sama sa hranom - svi znamo sta treba da se jede...
BTW, te zadnje slike su pre 4-5 godina. Tada Nisam imala opak motor, ali sad imam. I uz to nazalost, 10 kila viska. Jos jedan dokaz - da se ne moze imati SVE!
 Evo slike od mog Dukina:
http://www.imagesforme.com/show.php/979870_1stride6.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/979869_1strideDucshop.jpg
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #94 : Veljača 19, 2010, 01:17 »

Super izgledas. I ja ne vidim te tvoje kile viska o cemu pricas.  Wink
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #95 : Veljača 19, 2010, 01:19 »

Superiska Ja sam na 26om. Brzo cemo mi to
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #96 : Veljača 19, 2010, 09:22 »

znaci 3 komada si ispred mene Ivana
Evidentirano
unikat_r
Senior

« Odgovor #97 : Veljača 19, 2010, 11:10 »

Dobra ti ova mašina a bogami i ti si stroj.
Pozdrav.

P.S. Izvini ako nisi htjela da slika bude otvorena!?
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #98 : Veljača 19, 2010, 12:20 »

hahhaha.... pa leonardo, draga, bas si me nasmijala. izgledas super, i to je tacka. a glede idealne kilaze, meni bi idealna kilaza bila 62 kg, a uzmi u obzir da sam na terapiji sa izgubljenih 10 kg vagala 65 i izgledala kao dobro podgrijan les. znaci, mani se ideala i tablica koje racunaju idealnu tezinu, drzi se ogledala i sve ce biti ok. mislim da ti je u svakom slucaju sada prioritet da se izljecis od hep C, a kasnije, kad se vrate stare snage i kad ti se sve cakre vrate u funkciju, lako ces ti da se vratis na stanje sa ovih slikica. glede velicine gridnjaka, hihihi, tu smo negdje, i ja uvijek prvo predstavim poprske ulazeci na vrata, pa teko nda sebe, al jbg, neko bi dao bogatstvo za ovu nasu prirodnu obdarenost! dobra s ti, macka i po  Afro
Evidentirano
Ameli
Junior
**

« Odgovor #99 : Veljača 19, 2010, 16:22 »

E, pa mozes ti to sama sa hranom - svi znamo sta treba da se jede...
BTW, te zadnje slike su pre 4-5 godina. Tada Nisam imala opak motor, ali sad imam. I uz to nazalost, 10 kila viska. Jos jedan dokaz - da se ne moze imati SVE!
 Evo slike od mog Dukina:
http://www.imagesforme.com/show.php/979870_1stride6.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/979869_1strideDucshop.jpg

He,he...Ma ko kaže da ne možeš imati sve?Možeš ,ali ne u isto vrijeme  Evil  Evil. Baš sam dobro rekla za motor,ko da sam znala.Baš je opak. A ako te još jednom čujem da spominješ neki višak kila biće knuppel2  knuppel2  knuppel2
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.091 sekundi uz 19 upita.