hvala ti Ameli....
ja sam bila super zdrava i pre terapije, samo su mi bile malo povecane transaminaze. U junu prosle godine imala sam lepu plasticnu operaciju -smanjenje grudi (a sad zamisli: ovo sto vidis na slici sa sajma je velicina D. Ranije sam imala G. To je za 600 grama vise sa svake strane. Ulaze sise, pa posle par minuta i ja. Bilo je prekrasno dok sam imala 56 kg -godina 2005 i 2006)
http://www.imagesforme.com/show.php/979679_Deputa3.jpghttp://www.imagesforme.com/show.php/979680_Gucci3.jpgZivela sam tada u Grckoj, jela samo ribu, salatu i voce.
U nemackoj sam za godinu dana dobila 10 kg, bolove u ledjima i vratu. Operaciju mi je platilo osiguranje a posle sam sama trazila da proverim zasto su transaminaze povisene, i otkrila Hepatitis. C.
Ako Bluka vidi ove slike od pre SAMO 4-5 godina, ZNACE zasto kukam zbog kilaze!
Nego, Ameli, evo ti mj savet. Pij dnevno 2,5 litra obicne vode. Uzimaj kaljice propolisa svaki par dana (12 kapi na kocku secera), pij cajeve od lipe, nane, kamilice. I sto je najvaznije, nikakav stres- boli te raka za sve!
Ja imam tri macke u stanu, ne izlaze napolje, spavaju s nama, predu nam non stop, ponekada piju mleko iz mog Musli dorucka.
Mozda se nekome gadi ali ja mislim da mi upravo one povecavaju imunitet, i to na dva nacina:
1) predenjem: predenjem macka proizvodi vibracije koje, ako drzimo macku na grudima (to je neki pleksus ili energetska cakra), prelaze na nase telo i oduzimaju negativnu energiju. To znaci da se podize imunitet.
2) razmenom bakterija: ja sam verovatno pojela podosta macjih dlaka, a posto ih ljubim, a one lizu krzno, verovatno smo razmenili bakterije i viruse koji su normalna flora na ljudskom i macjem telu. Tako da je nase telo razvilo antitela za macje bakterije i ko zna od cega nas sve stite.
Ne kazem da svi trebaju uzeti mache, ali ovo je moje iskustvo. Ti imas macora, pa umesto da ga pustas van da ide sa cicama, kastriraj pa s njim u mazenje!
Hehehehe, razmisljam kako ce muski na forumu odmah reci da sam okrutna