ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nista mi nece ovi dan pokvarit...... (Pocetak)  (Posjeta: 5542 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gabol001
Senior

« Odgovor #120 : Siječanj 11, 2010, 22:30 »

Neutrphofils je taj koji se prati na terapiji najosjetljivije. Po velikom padu ( neznam do koje granice) terapija se smanjuje ili prekida. Na kraju je mozda i ispalo dobro da sam prekinula da ne svisnem hahah. A meni niko ne vjeruje da sam bila lose ali bas, bas. Sad sam ok (osim neregularnog spavanja)kuc kuc
Ivana,
veoma mi je žao što tako teško podnosiš terapiju i što si morala da je prekineš. Samo mi nije jasno da li si napravila privremenu pauzu ili si je skroz prekinula?
Što se tiče ovih tvojih rezultata, mogu reći da ni moji nisu ništa bolji (neki čak i gori), ali izgleda da to kod mene nije napravilo nikakav haos u organizmu kao što je kod tebe. Nisam siguran da li si negde pomenula koju dozu primaš pa ako ti nije teško napiši i to.

Evo malo uporednih rezultata:
                            Ti                                                                Ja

Haemogoblin           121               g/L       (119-160)                     125 (110-165)
RCC                      4.1            x10^12/L   (3.8-5.8 )                      /
Haematrocit          0.38                        (0.35-0.48)                     0,36 (0,35-0,50)
MCV                      92                 fL        (80-100)                        93  (80-97)
MCH                     29.3               pg      (27.0-32.0)                     32,4 (26,5-33,5)
MHCH                    318              g/L      (310-360)                       349  (315-350)
RDW                     12.6                       (10.0-15.0)                      14,6 (10,0-15,0)
WCC (WBC)                   *3.3          x10^9/L   (4.0-11.0)                2,4 (3,5-10,0) bili su jednog momenta čak i 1,8

Neutrphofils            2.15        x10^9/L   (2.0-7.5)                            63,3 (43-76)

Lymphocytes        *0,65          x10^9/L   (1.0-4.0)                        0,7 (1,2-3,2)
Monocytes             0.38         x10^9/L    (0.0-1.0)                        0,1 (0,3-0,8)

Eosinophils             0.09          x10^9/L   (0.0-0.5)                         2,0 (0,0-7,0) na 2 meseca terapije, sad ne znam

Basophils                0.01          x10^9/L   (0.0-0.3)                          /
Platelets( Thrombc.)* 101           x10^9/L   (150-450)                       52 (150-390) najviši su bili 111 na početku
ESR                           * 24                       mm/h    (1-21)               /

Mislim da samo krvna slika nije presudan faktor za subjektivno podnošenje ili nepodnošenje terapije. Kao što vidiš veoma slična nam je krvna slika (meni su čak neki parametri i lošiji od tvojih) ali ja na moju sreću nisam imao takvih problema kao što ih ti imaš. Kao što sam i napisao, sasvim normalno sam funkcionisao sve vreme, radio, bavio se fizičkom aktivnošću bez problema, samo sam vodio računa da ne dođem u dodir sa nekom glupavom infekcijom tipa grip ili prehlada jer bi to znalo da napravi dosta problema. Nisam imao nikakve ni nesanice ni "komiranja" od sna. Koristio sam sredstva za jačanje imuniteta kao što su med, mleč, polen i propolis (najjača stvar), Beviplex (komplex vitamina B) i samo na početku terapije Sylimarin (regenerator ćelija jetre).
Sigurno je kod tebe i što-šta drugo dovelo do takvog stanja da nisi mogla da izdržiš. Ipak je ova terapija dosta kompleksna i neispitana da bi mogla da se napravi neka univerzalna jednačina koja bi svima mogla da objasni sve šta se dešava. Ukoliko si samo pauzirala terapiju, onda dobro, odmori se malo ali obavezno izguraj do kraja. Ipak su ti sa njom šanse mnogo veće nego bez nje.
Iskreni pozdrav i ne daj se! Afro
Evidentirano

Pozdrav, Gabol001
Gabol001
Senior

« Odgovor #121 : Siječanj 11, 2010, 22:40 »

Mala ispravka za Neutrphofils, prava vrednost mi je 1,6  (1,2-6,8).
Evidentirano

Pozdrav, Gabol001
leonardo
Senior

Spol: Ženski

« Odgovor #122 : Siječanj 12, 2010, 02:41 »

Dobar ti ovaj doktor, ali moj plasticni hirurg je zgodniji    http://www.klinik-rosengasse.de/
BTW. u Nemackoj 01.37 ujutro. Ja se prevrtala, prevrtala, pa kad videh da nema vajde, ustadoh i latih se neta da malo isplaniram ono dugo putovanje posle terapije. Globalni dogovori su vec pali, 10 dana Thailand, 8 dana Burma i 12 dana India, jos samo moran da se uklopim sa Susanne, poznanicom iz New Yorka sa kojom cemo zajedno u avanturu. Evo pije se caj od maticnjaka.
Ne bi bio problem da ne radim sutra, ali RADIM i treba da VOZIM 20 km a sneg napadao 40 cm!
Ko spava, neka lepo sanja, a ko ne spava, nek se ne sikira, nije jedini
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #123 : Siječanj 12, 2010, 13:14 »

E bas si blentava Leonardo  laugh
Hocu snijega  tickedoff Kod nas vrucine opet. Nadam se da si se naspavala. Ja spavam ujutro ili navece po 4-5 sati a nocu sam sova.

Citat:
Ivana,
veoma mi je žao što tako teško podnosiš terapiju i što si morala da je prekineš. Samo mi nije jasno da li si napravila privremenu pauzu ili si je skroz prekinula?
Što se tiče ovih tvojih rezultata, mogu reći da ni moji nisu ništa bolji (neki čak i gori), ali izgleda da to kod mene nije napravilo nikakav haos u organizmu kao što je kod tebe. Nisam siguran da li si negde pomenula koju dozu primaš pa ako ti nije teško napiši i to.

Terapija pegininterferon alfa -2b (150 mcg ) ribavarin 3 ujutro i 3 navece.
Sto se tice mog stanja evo od pocetka cu.
Prije mislim da je vec 2 mjeseca. Dobila sam suhi kasalj. Znajuci da je kasalj cesta pojava na terapiji, ja trpila i sutila. Tu negdje mi je pocela naglo otpadati kosa, i umor. Nisam se obazirala ni na to dok nisam primjetila da nikad do sad nisam toliko izbacivala to iz pluca utome su mi pocela gusenja i zvizdanja kad disem. Doktor mi kaze Bronhitis , slikanje pluca i nadju veliku kolicinu tog slajma na dnu oba pluca. Da bi to iscistili dali su mi konjske antibiotike. Njih sam pila uz terapiju 3 dana na jedvite jade. Poslije antibiotika sam imala ne podnosljive glavobolje da su mi dali Najjaci Panadol slican Trodonu. I tako 3 dana,patnje. Nisam vise mogla toliku kolicinu jakih ljekova podnositi da sam prestala sa Antibioticima. Pluca se smirila ali ja sam fizicki klonula skroz. Na svoju ruku stala sa Ribavarinom preko praznika dok ne vidim dr. Tako jedno 4-5 dana nisam pila tabletice a Inteferon sam preskocila jedan dan. Umjesto utorak kad sam vadila nalaze zadnje ja sam uzela u srijedu i isti dan nastavila sa tableticam. Vjerovatno je situacija bila kriticna zbog Bronhitisa. Sad na terapiji se osjecam ok kao i na pocetku, kosa manje otpada, krecem se, radim. Ko ce ga znati idem iduce sedmice na sisanje krvi , ce vidimo
Trazila sam da mi urade i PCR na moj racun ali nisu mi odobrili preko njih. Sad su mi preporucili vitamine pa da vidimo kako ce se stvari odvijati....

Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #124 : Siječanj 12, 2010, 13:54 »

Ja nista spavanje, evo me na poslu, oci kao solje, ali nadam se da cu veceras u komu
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #125 : Siječanj 18, 2010, 18:54 »

hehehe.
Ja tako znam ne spavati dva dana i noc pa onda padnem u nesvjest vec u 7 poslije podne da bi se probudila u 3 nocu Smiley
Mada zadnjih dana odspavam ja fino 7-8 sati ali ne bas redovno vrijeme.
Inace se osjecam puno bolje. Ista ko na pocetku terapije. energija se vratila skroz kuc kuc..
Vitamin c prestala piti. Sad sam na vitaminu E i B6....
Ulazim i ja u 6 mjesec i bas sam nesto razmisljala ako ovako nastavi trazicu da nastavim ipak sa terapijom pa dokle uspijem ....
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #126 : Siječanj 18, 2010, 21:37 »

...ja bas ne bih insistirala....kamo srece da mogu samo 6 meseci...
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #127 : Siječanj 19, 2010, 13:37 »

Leonardo nisam ni sama 100% na cisto. Prekinula bi ja sutra ali mislim se sad se osjecam bolje i dogurala dovde. Neznam kako se to sad krece i po kojim tablicama, sablonima oni to izljecenje prognoziraju. Kad vec imam sansu da besplatno nastavim sve se mislim da to doguram.
Zeznut je ovaj nas virus ja sam 1b. Ako se ne izljecim sa ovom terapijom ja bi morala ponovo na terapiju za godinu ili 2 kako to vec ide (Opet )godinu i po dana ili da sama finansiram o cemu ja licno nemogu ni da rasmisljam.
Pa kad sve saberem i oduzmem ako mogu da biram , ako je sansa veca za izljecenje na godinu dana bolje mi je sad to uraditi nego poslije 1.5 god istih muka. 
Nekako moram sve to rjesiti i znati na cemu sam vise. Familija, studiranje, karijera... sve to je trenutno ispasta..
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #128 : Siječanj 19, 2010, 14:29 »

pa mislim da znaju doktori sta rade. Oni u svakom slucaju navijaju za terapiju od 48 nedelja, a i ROCHE jos vise od njih. Ako su ti vec rekli da mozes prekinuti na 6 meseci´...
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #129 : Siječanj 19, 2010, 15:48 »

Nemaju oni neke koristi od terapije moje , Iskreno. Drzavni su doktori a i drzava finansira terapiju. Mene ljecili ili ne oni dobiju svoju platu. Za sad stoji onaj dogovor 36 sedmica. A dalje cemo vidjeti
Evidentirano
manuela
Senior

« Odgovor #130 : Siječanj 20, 2010, 20:53 »

Ja isto nekako mislim što duže, to bolje što se tiče terapije. Meni su odobrili 24 tjedna zasad, pa ću vidjeti još kasnije kako će to ići. Sad sam tek sedmi tjedan. Zanima me što vama traže kad idete na vađenje krvi, tj.kontrolni laboratorij kako kaže moj doktor? Moja doktorica opće prakse koja mi daje uputnice nije baš znala što u to ulazi, pa je napisala jetrene enzime, željezo i ono standardno kao kad su ljudi nešto prehlađeni i tako to, pa idu vaditi krv.
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #131 : Siječanj 20, 2010, 21:10 »

na terapikompletku krvnu sliku i diferencijalnu krvnu sliku, kako bismo znalo koje su vrijednosti leukocita, zapravo neutrofila i trombocita, jer njihov pad ispod dozvoljene granice znaci da se doza lijeka mora smanjiti, odnosno preskociti...
Evidentirano
Ambo
Skoro profi

Spol: Muški

« Odgovor #132 : Siječanj 21, 2010, 21:30 »

Manuela  
Ako Ti ovo može pomoći
Kod mene su standardno vršene ove pretrage ( kopirao sam s jednog od postova i ostavio referentne raspone )

LEUKOCITI                   (3,4 - 10)
ERITROCITI                  (4,32 - 5,72)
HEMOGLOBIN                (138 - 175 )
HEMATOKRIT                (0,415 - 0,530)
MCV                           (83,0 - 97,2)
MCH                           (27,4 - 33,9)
MCHC                          (310 - 350)
TROMBOCITI                (158 - 424)
BILIRUBIN UKUPNI          (3 - 20)
GGT                            (11 - 55)
AST                            (11 - 38)
ALT                            (12 - 48)

Svaki put su vršene pretrage ovih parametara, pojedine su išle i nešto šire
Pogledaj malo po ovom forumu, Iva je pisala o Tec-ovim nalazima, Gabol, Ivana i drugi o svojim, pa možeš vidjeti i ostale što su standardno pratili

Pozdrav! Smiley
« Zadnja izmjena: Siječanj 21, 2010, 21:32 Ambo » Evidentirano
manuela
Senior

« Odgovor #133 : Siječanj 21, 2010, 23:19 »

Ambo, hvala puno na ovoj informaciji. Pomaže.
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #134 : Siječanj 22, 2010, 15:56 »

Sorry Manuela
Ja se znam tako po par dana iskljuciti iz hep c, googlovanje i razmisljanja.
Sto se tice duzine terapije a sta ja znam .... Jedni kazu jedno jedni drugo... i tak u krug. Ja vjerujem da nasi doktori i znaju dosta vise o tome..
I vjerovatno ima razlog zasto su te stavili na tu terapiju. Pitaj za razloge, zapitkuj...  mozda saznas neke stvari koje nama svima mogu sluziti.
Kod nas nije jos donesena odluka o smanjivanju terapije na 24 sedmice. Tako da je mene od pocetka kacila 48 sedmica. Po misljenju mog doktora a na moje pitanje, da ne treba se tako dugo izlazem terapiji (tj. da ja licno prekinem, jake nuspojave i to). Ja znam da on ima super poentu 24 sedmice terapija u slucaju sa 4 sedmice negativnog testa se do sad pokazala jako dobro....
Kod mene malo to zeza i njihov zakon. O cemu ja nisam bas htjela toliko ni pricati ovdje. Ukratko ako ne nadju neki lijek sa manjim nuspojavama ( kao zbog kojih bi ja prekinula terapiju) a moj virus se vrati ili nesto. Zakonom oni mene mogu da odbiju za sljedeci pokusaj neke terapije. Na to bi onda bilo duplo vise posla ganjanja, moljakanja, sudovi, dokazi da sam lagala i bla bla ... Iskreno i ovo jeste jedan od glavnih razloga sto hocu da izguram do kraja.....
Pozdrav
Evidentirano
Gordana
Učim pisati
*

« Odgovor #135 : Siječanj 22, 2010, 19:36 »

Samo da vam javim da sam sinoc krenula sa terapijom. Imala sam tesku noc. Temperatura, groznica uzasna. Nije mi jasno da onoliko hladno moze biti. Imam bolove u zglobovima i gladna sam stalno. Podnosljivo je, samo da ne bude gore. Nisam raspolozena da citam nove postove a ineteresuje me sta ste novo postirali.
Evidentirano
davorh1
Učim pisati
*

punk not dead yet, has cirrhosis

« Odgovor #136 : Siječanj 23, 2010, 09:26 »

Ćao Gordana!
Ambo me uputio da pročitam tvoje postave, zahvaljujem mu jer i ja tražim nekog sa sličnim smetnjama.

Želim ti da što bolje odgovoriš na terapiju iako je to mučno i bolno, što kažu tvoji liječnici kakvi su ti izgledi za izbacivanje virusa i što poslje kako sanirati jetru u kojem smjeru ćete tvoj tim i ti krenuti, s obzirom da je već nastupila ciroza?
Kod mene je također ustanovljena ciroza prije 2 godine, neki su nam simptomi zajednićki dok vodu u trbuhu i žutilo nisam imao.
Dr. hrstić je napomenula da oboljeli od ciroze moraju se: 
i ono sto pacijenti s cirozom jetre zaboravljaju a vazno je za zdravlje - fizicka aktivnost!!!! potencirate je koiko god vam to zdravlje dozvoljava. pod fizickom aktivnosti podrazumjeva se i redovito hodanje, ne mora to biti teska sportska aktivnost.

Puno dobrih vibri, drži se!!!
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #137 : Siječanj 23, 2010, 11:32 »

Gordana, srecan pocetak! Moze ti se desiti da su te nuspojave samo prvi put, tj. posle prve sprice.
Ja sam posle prve imala  temperaturu 2 sata (oko 37,5), cak i posto sam popila paracetamol, ali to je bilo to.
Sad sam u 19 nedelji terapije i sprice prolaze bez ikakvih nuspojava.
Jednom sam se roknula u WC-u na aerodromu, nisam htela da prelazim carinsku kontrolu sa Interferonom, iako sam imala potvrdu od lekara. Bio je cetvrtak oko podne kad sam putovala, a ja uzimam cetvrtkom uvece.
Ali, zamisli, nadju ti, pa pred svim onim svetom moras da objasnjavas....
Pozd i drzi se, bice bolje
Annamaria
Evidentirano
manuela
Senior

« Odgovor #138 : Siječanj 23, 2010, 13:33 »

Ma i ja nisam svakodnevno baš na forumu, Ivana. Volim isključiti bolest iz mozga koliko god se da. Imam puno drugih stvari koje me okupiraju, pa mogu tako.Što se tiče trajanja terapije, zapravo moramo slušati doktore što kažu i njihova je zadnja. Valjda oni i najbolje znaju. A ako i ne znaju neki baš, opet je iz njih država koja financira našu skupu terapiju, pa će opet biti uglavnom onako kako oni kažu da treba. Moj doktor jako malo priča, uglavnom ništa korisno ne želi reći, pa zato i prekopavam po internetu kad me nešto zanima. Ako saznam nešto korisno, naravno da ću napisati na forumu. A tebi, Gordana sretno sa terapijom. Doktori i kažu da u početku zna biti gadno dok se tijelo ne navikne na te lijekove. Poslije bude bolje. Držim palčeve. Afro
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #139 : Siječanj 23, 2010, 14:19 »

Manuela samo hrabro  Afro

Gordana
Ako se vratis na pocetak ove teme tu ces naci malo vise o mom pocetku. Isto sam se osjecala. Kao sto sam rekla da je to bila najgora noc u mom zivotu do sad. Isto groznica, tresla sam se ....hladnoca, temperatura...... Bas je bilo zestoko i nezaboravno. To me je odma u startu malo prepalo , neznajuci kako cu se ponasati na drugoj, trecoj..... Medjutim ostale nisam ni osjetila .... do bronhitisa
Veceras se fino naspavaj i nemoj se bojati. Ti uvijek mozes popiti Paracetamol -2,3... sat prije inekcije.
Pozdrav
Evidentirano
Ambo
Skoro profi

« Odgovor #140 : Siječanj 23, 2010, 21:56 »

Čitam što se piše

Podrška društvu na terapiji
I pišite što više
Nekome ćete pomoći, kao što i vama mogu pomoći stari postovi na ovom forumu
Puno ljudi je kroz ovo prolazilo i napisalo svoje načine prevladavanja problema

Kad sam se jednom uključio pribojavao sam se da se ovo ne ugasi, jer kao što ste i sami primjetili nema boljeg mjesta za pitati i dobiti informaciju od ovog

Smiley Smiley Afro
Evidentirano
Gordana
Učim pisati
*

« Odgovor #141 : Siječanj 24, 2010, 06:30 »

Hvala vam svima na podrci, to mi mnogo znaci. Sada nemam mnogo vremena da pisem, kasno je. Danas sam malo po kuci radila, dolaze mi sutra gosti na rodjendan. Punih pedeset godina, nije sala. Maloprije sam nakucala mali tekst ali mi je ekran pobjelio, pa sam morala restart laptop.
Evidentirano
Gordana
Učim pisati
*

« Odgovor #142 : Siječanj 24, 2010, 06:59 »

Davore ne sekiraj se. Mnogi ljudi su se izljecili od ciroze, i mi cemo. Ja mislim da sam cirozu dobila bar dvije godine prije nego sto sam otisla doktoru. Sada sa ovim iskustvom toga sam svjesna. Kod mene je suha ciroza tako sam prevela na nas jezik ali ipak je bilo otoka u stomaku. Doktor mi je na prvom pregledu rekao da kad bude unisten virus tada ce i ciroza da nestane. Rekli su mi da cu se svaki dan u toku ljecenja osjecati bolje i bolje. Ako bude nekih problema sa nalazima da oni imaju odgovor na sve. Ono sto bude manjkalo u organizmu resavaju injekcijama.
pisacu dugi dan malo opsirnije ako ne zaboravim sta sam hjela jos da kazem
Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #143 : Siječanj 24, 2010, 13:59 »

E pa Gordana,
sretan ti 50-ti rodjendan i jednia stvar koju ti zelim je snaga da izdrzis terapiju kojom ces doci do zdravlja!
Nije mala stvar slaviti pedeseti, ja sam daleko od toga 3 godine, a vec planiram kakvu cu festu praviti, ko ce (i koliko njih) izvoditi striptiz (govorimo o zgodnim mladicima, naravno)....
Evidentirano
manuela
Senior

« Odgovor #144 : Siječanj 24, 2010, 16:20 »

Sretan rođendan, Gordana. Ma, bude to sve super. Koliko mi se čini i pod dobrom si liječničkom kontrolom i pravodobno će ti pomoći ukoliko nešto bude trebalo. Zato ne brini ništa. To je od velikog značaja. Meni ako se nešto desi na terapiji npr. nemam kome ni da se obratim. Sve sama riješavam, sve sama tražim, do doktora ne mogu doći, terapiju mi ostavljaju kod dežurne sestre da mi preda paketić i to je to. Na sreću, Bog me čuva i sve super protječe.
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #145 : Siječanj 24, 2010, 17:29 »

Sretan 21vi rodjendan Gordana i zelim ti da se i osjecas kao u 21oj godini   Wink
Moze se i to. Odbaci sad sve fizicke godine iznad 21 (ishrana, vjezbanje) a zadrzi sadasnju pamet  Kiss

Danas mi je na vratu izasla i prva fleka... aa svbi..uhhh. Pocela sam mazati Vazelinom pa da vidimo kako ce to ici..
No ni to mi nece upropastiti dan jer...
Danas sam saznala da su Univerziteti podigli credit za moju Diplomu 70%. Sto znaci da mi treba samo 1,5 godina za Master ili 2 do Doktorata a ako jos od firme izganjam napismeno izjavu o poslovnom iskustvu smanjuju se za 1 godinu
JJUuuuuuhhhhhhhuuu ja happy i sa 2je godine (ne vjerujem da cu od firme ista dobiti napismeno). Jos malo , jos malo pa cu sa hep c predavanja ovdje preci na Biznis i Marketing predavanja ako me posluze SuperWomen moci Smiley    

« Zadnja izmjena: Siječanj 24, 2010, 21:18 Ivana Gustav » Evidentirano
leonardo
Senior

« Odgovor #146 : Siječanj 24, 2010, 21:35 »

posluzice, posluzice... jaki smo mi krajisnici
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #147 : Veljača 08, 2010, 19:14 »

Vozdrica svima

Danas sam bila kod cika doktora... Terapiju sam zvanicno odlucila nastaviti. To znaci jos 24 dozice haha. Prodje i ovih 6 mjeseci brzo, nemogu vjerovati.
Danas su mi studirali nalaze zadnjih dva mjeseca i ni sami nisu znali odakle da krenu sa pretragama. Na kraju su mi dali da uradim svasta nesto za tri sedmice. Treba toliku krv sad napraviti hhaha. Kolesterol, stitnjaca, PCR, LFT....
Ja se trenutno osjecam kao i na pocetku, odlicno i funkcionalno. Vjerujem da je to sve bilo zbog bronhitisa ali doktori to bolje znaju..

Izborila sam se da mi daju nesto jace za nesanicu. Ali iskreno na jedvite jade. Fino sam im rekla ja vec pijem Dijazepam 2 mg x2 navece. Kaze ko ti je preporucio... Niko, uzimam od jednog clana porodice koji moze ne smetano da dize. Pa ti znas da na svoju ruku ne smijes nista, reko znam ali kad na vasu nista ne dobijam onda idem na svoju... hahah .Kaze pa ne treba ti , e tu me je raspalila da sam joj sve rekla.... Tipa Svi mi znamo kakva je ova terapija, i do cega moze doci, da sam ovisnik necega nebi trazila Bensedin ili nego bi trazila morfium... bla bla bla.. na kraju kazem Vi mislite jedno ja mislim drugo a da me posaljete kod psihologa... pa da sa njim vidim sta i kako.... Kaze sacekaj da se popricam sa nekim strucnijim detaljnije... cekaj cekaj.
Dolazi sa receptom. Izvinila sam se ali stvarno me nekad izludjuje taj njihov sablonski sistem izdavanja lijekova..Cuj ne treba ko da ona zna moj ritam zivota i obaveze ..... Sigurno ce mi platiti racun za struju kad ja nebudem mogla otici na posao jer pobogu .. spava mi se bas u 10 sati ujutro....
Ma .. bar imam vas i ovaj forum da se pozalim .. Hvala  smitten smitten

Zivot ide dalje i ja naspavana, pijem jutarnju kafu (4 ujutro) i ovo kuckam. Danas neka smjena vanredna, pocinjem u 6 (od kuce krecem u 5)  Grin.
Spremna za novi dan  smitten
Evidentirano
Gordana
Učim pisati
*

« Odgovor #148 : Veljača 10, 2010, 05:54 »

Hvala vam svima na cestitkama. Nisam dugo dolazila na forum. Neka tuga me morila i jos me mori. Prve tri injekcije su dobro prosle i prva kontrola nalaza. U cetvrtak se spremam za cetvrtu...brzo prolazi vrijeme. Da bole zglobovi, bole.  Toliko od mene, samo sam htjela da se javim.
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #149 : Veljača 10, 2010, 12:55 »

Cao
Tuga ? Super da ti terapija ide dobro i samo tako naprijed...
Bolovi i zglobovima su od nedostatka kalcijuma. Meni se pojavilo pa su mi rekli da pijem mlijeko i veoma brzo se i to regulisalo dva tri dana.... Solja ujutro i navece su sasvim dovoljne... Nase tjelo na terapiji brze vari hranu i vise koristi sve sto unosimo u sebe i zato je bitno paziti malo na vitamine i minerale tokom terapije... Pozdrav
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.075 sekundi uz 20 upita.