ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: hej  (Posjeta: 284 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
majt
Učim pisati
*

Spol: Ženski

hej
« : Siječanj 06, 2010, 20:03 »

Pozdrav svima, baš sam malo pregledavala forum i eto odlučila se javiti.
Ukratko: genotip 1a, odobrenje za liječenje je stiglo, 22.1. moram u zaraznu.. Što se više bliži taj dan ja se sve više i više bojim, ne znam što očekivati, strah me, ful se bojim!  Već sam sad u komi, pitanje je kako će tek biti onda..
Pozdrav
Evidentirano
manuela
Senior

« Odgovor #1 : Siječanj 06, 2010, 20:37 »

Helou, Majt. Znam kako se osjećaš. Mene je toliko bilo strah same terapije da sam se prije početka zaboravila zašto ju uopće uzimam. Nemoj zaboraviti da je to ipak i unatoč svemu lijek koji dobro radi tvojoj jetrici. Opusti se koliko god možeš i bude sve dobro. Ja si sutra dajem peti Pegasys i nemam nikakvih nuspojava još. Glavu gore.
Evidentirano
majt
Učim pisati
*

Spol: Ženski

« Odgovor #2 : Siječanj 08, 2010, 20:16 »

Hej manuela, baš mi je drago čuti da je sve u redu, da nemaš nuspojava! nadam se da će i meni tako biti, primjerice danas sam toliko bezbrižna vezano uz terapiju da bi ju najrađe sad odmah primila! Odlučila sam se ne zamarati više tim, na kraju krajeva šta bude biti će! Spremna sam na najgore, a nadam se najboljem!! pozdrav
Evidentirano
Ivana Gustav
PROFI

« Odgovor #3 : Siječanj 08, 2010, 20:46 »

Potpuno se slazem sa Manuelom. Drugog lijeka nam nema jos Sta je tu je...
Pokusaj da ulazis u sve to pozativno i odaberi sebi dva cilja. Jedan negativan sa pozativnim ishodom: rjesiti se zla. A drugi nadji nesto sto bi voljela i sto je u tvojim mogucnostima da uradis (priredis sebi) kad sve ovo prodje. Nek te to drzi do kraja.
Terapija i nus pojave mozda si ti bas jedna od onih osoba koja nece osjetiti ni jednu promjenu na sebi... Sto ti ja od srca zelim
Samo hrabro. Sve ove nuspojave covjek ima i bez terapije kad kad ,sve sve za izdrzati ...
Pozdrav
 smitten
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.068 sekundi uz 19 upita.