ABC Hepatitis Forum
Rujan 06, 2010, 16:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Osjećaj gladi  (Posjeta: 4502 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vanesa
Skoro profi

Spol: Ženski

« Odgovor #30 : Siječanj 17, 2007, 22:55 »

Bere, NEMOJ Natural Welth,ja ga više uopće ne kupujem jer je jedan dr rekao da od njih svi pripravci sjedaju pojačano na jetru. Pa sad tko kako voli.  ::)Ja sam otkrila NATROL (za neke dodatke), super je, jeftiniji, a i priznat u SADu (provjereno od frenda iz Amerike).
Evidentirano
Bere
Skoro profi

Spol: Muški

« Odgovor #31 : Siječanj 18, 2007, 10:12 »

Mffffff,sa ka san potrošija 50 kn tickedoff
Evidentirano

Nti mate da m je sa bakalara.....i kruva teke friškoga za točat...pa fritula posli,ajmeee......
Bere
Skoro profi

« Odgovor #32 : Siječanj 18, 2007, 10:12 »

Ali jedan dr ne ćini proljeće?
Evidentirano

Nti mate da m je sa bakalara.....i kruva teke friškoga za točat...pa fritula posli,ajmeee......
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #33 : Siječanj 19, 2007, 16:02 »

Bere, ja sam bila na Natural Wealth-ovom b komplexu citavu terapiju, i to u dozama 3x1, ili cak 3x2, u zavisnosti od nalaza. I ziva sam jos, i dalje pijem isti taj b komplex, sada 1x1, i dodatno b2 vitamin 2x10 mg dnevno. veoma cesto mi je dr prepisivla vitamin b12 injekcije, desetodnevne kure sa dozom od 1000mg dnevno. to mi je dosta znacilo, osjetno se vrati energija odmah nakon prve injekcije. cak sam si ih davala sama u guzu (ja inace volim igle  Evil). uz to sam na terapiji uzimala Natural Wealth-ov multivitaminski pripravak ABC mix, sad ih pijem 2x1 jer je tako propisano. vitamine nisam uzimala samoinicijativno vec prateci doktorske upute. imajuci u vidu da je moja dr nacelnik gastroenterohepatoloske klinike, i da ima veeeliko iskustvo u radu sa pacijentima oboljelim od hep C, svakako smatram njene savjete izuzetno korisnima. slbodno pij b vitamine, ne mogu ti skoditi.
Evidentirano
Vanesa
Skoro profi

« Odgovor #34 : Siječanj 19, 2007, 22:01 »

Ali jedan dr ne ćini proljeće?

2funny 2funny
Naravno, ali niti jedan b vitamin ne ćini proljeće , -!!!  2funny 2funny crazy2
Ali ne govorim ja da se B vitamin ne uzima.
Po blukinom , ne znam zašto meni (a i nama ostalima) ne savjetuju malo pojačano uzimanje B komplexa.Šta su takvih dr gastroentrići rijetki?! Shocked
Npr Tecu, a i naravno meni bi možda pomogla jača kura B vit u terapiji - mislim za živce (a meni i za mozak! crazy2). u terapiji je mozak "slow motion" a živci turbo rade (npr konflikti na poslu i u obitelji - ajme kad se sjetim).
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #35 : Siječanj 19, 2007, 22:13 »

Tec je uzimao KAL Stress B.Komplex dok je bio na terapiji. Jest da mu nitko od dr-a nije to rekao, ali kad je rekao da uzima, rekli su OK coolsmiley. Isto kao Zink i Selen...
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #36 : Siječanj 19, 2007, 23:04 »

Judi dragi ja van njanci virujen natural veltu i sumnjam u njinu kalitetu  Evil i mnogim drugim firmama isto ne vjerujem, ovisno o proizvodu biram od koga kupiti. Al to sam ja, neurotik  tickedoff
Evidentirano

Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Gioia
PROFI

Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.

« Odgovor #37 : Siječanj 20, 2007, 00:19 »

Mis'la san oćul mučat il ću reć, al gren isto reć;
meni je moja konzmetičarka bila rekla
da kod nje dojdu i nike gospoje što žive inače vanka,
i da pitaju ma šta smo mi ovdi poludili za Nečural Veltom, da toga nigdi vanka nema;
navodno je to amerikansko, a da njoj - veli ta moja kuzmetičarka - su rekle te gospoje Merikanke da nisu njanci čule za tu firmu...

E sa, koliki su oni autoriteti, znalci, ne znan, ja samo govorin što san čula.... coolsmiley
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #38 : Siječanj 20, 2007, 15:14 »

ma nebitno sad ko je proizvodjac, nije da ja reklamiram gore navedenu firmu, vec vam samo dajem prijateljski savjet da ipak nije lose uzimati b vitamine. sigurna sam da moja dr, koja ima 30 godina prakse u gastroenerohepatologiji, redovno je na hepatoloskim kongresima u USA, redovan profesor na medicinskom fakultetu u SA, nacelnik odjela, suradnik rochea, veliki humanista, izvrstan poznavalac problematike vezane uz hep C i svasta nesto, valjda zna sta prica. ne bi mi zena savjetovala da se dopingujem b kompleksom ako je to bez veze i bez koristi. vi se svakako raspitajte koji je proizvodjac najbolji, pa udrite praco i sestre, b vitamini potpomazu funkciju jetre! ja sam koristila i krkine, i plivine, i galenikine itd itd.... u principu mi nije bitno sto je to natural wealth, vec jedino oni nude veca pakovanja vitamina, a mene mrzi ic svaki treci dan u apoteku, o'ma misle da 'ocu insulinski pribor  coolsmiley
Evidentirano
tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #39 : Siječanj 21, 2007, 14:02 »

Be kompleks je dobar za nas ali nije svejedno od kojeg proizvođača jer kod nekih dobiješ blje kompljeks  Cool
Evidentirano

Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #40 : Siječanj 21, 2007, 18:54 »

kad smo kod toga ko nudi be a ko blje, ajd' ljudi moji recite vi meni moze li se biti uopste siguran u bilo koji proizvod koji je u ponudi na nasem trzistu??? da li je iko ikad prisustvovao procesu proizvodnje, uvjerio se vlastitim ocima u "100% prirodno, provjereno, testirano... i ostalo na sa no"...
opet kazem, pijte ono za sta smatrate da je ok, ja sam samo dalo svoj recept, svoje misljenje...  Roll Eyes
Evidentirano
Bere
Skoro profi

« Odgovor #41 : Siječanj 21, 2007, 18:56 »

Nti pasa tovara,to me positilo ka je nekidan bija Milić na teveju s pričama iz omerike,pa ferma ti on dvi šinjorine lipo na ulicu i pita ih:a zdadete l vi dvi mozda di je evropa il još bolje znadete l koju drtavu u evropi??? A nji dvi stale pa se gledaju majci,pa će mudro jedna:a da nije španjolska u evropi,mogla bi biti???

Toliko o znanju američana uglystupid2
Evidentirano

roka
PROFI

« Odgovor #42 : Siječanj 22, 2007, 06:15 »

Bluka, najbolje mjerilo smo mi sami. Moras probat da bi osjetio, a opet nije baš pametno svašta isprobavat, pogotovo ne nama. Roll Eyes Ja sam isto čula ovo za Natural Wealth.Inace , oduvjek mi je najdraži Kal, a B vitamin od Merza (za kožu i nokte)  Afro
Evidentirano
majja
Pionirka Mara
PROFI

« Odgovor #43 : Siječanj 22, 2007, 19:19 »

Juce sa bas na HRT-u videla reklamu za "nesto" , cini mi se da je naziv "Beta glulan" ili tako nesto  Roll Eyes, kazu da podize imunitet i da je odlican za sve viruse i imunitet uopste...........

Jel ste culi za to??!!
Evidentirano
tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #44 : Siječanj 22, 2007, 20:30 »

Dobar je beta glucan i skup ko sam vrag. Prije nego uzimaš bilo što provjeri s dr. zbog štitnjače!

Uz ogradu, da je unutra ono što piše na bočici, da je dobro skladišteno, da se uzima doza koja je djelotvorna, da je pouzdan proizvođač itd., što vrijedi za sve dodatke  coolsmiley
« Zadnja izmjena: Siječanj 22, 2007, 20:32 tecumseh » Evidentirano

roka
PROFI

« Odgovor #45 : Siječanj 22, 2007, 20:40 »

Tec, jel to ono o cem govori onaj tip na mojoj snimci sa Z1?
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #46 : Siječanj 22, 2007, 20:53 »

Iva u ime Teca:

Ja zrezala sve osim tvog dijela.. A ostalo zbrisala Kiss 2funny
Evidentirano

Bere
Skoro profi

« Odgovor #47 : Siječanj 22, 2007, 21:09 »

Ja kako san pa 7 kg i kako mi sve gaće plivaju malo iden sam sebi na jetru pa san sa počeja s tin B vitaminon i počeja san opet ist naveče,nezdravo,slatko,puno kruva itd,sve ne bil ferma malo to mrsavljenje Undecided
Evidentirano

majja
Pionirka Mara
PROFI

« Odgovor #48 : Siječanj 22, 2007, 21:18 »

Dobar je beta glucan i skup ko sam vrag. Prije nego uzimaš bilo što provjeri s dr. zbog štitnjače!

Uz ogradu, da je unutra ono što piše na bočici, da je dobro skladišteno, da se uzima doza koja je djelotvorna, da je pouzdan proizvođač itd., što vrijedi za sve dodatke  coolsmiley

Nisam mislila za sebe, nego mozda za MM kad zavrsi???!!! Sta znam??!! Ne znam da li sme?!! Da se ja pitam, ja bih mu 10 puta dnevno rendala bundevu i luk i sve ono ako treba 2funny, samo da ne uzima vise nikakvu hemiju kad zavrsi sa terapijom!!
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #49 : Siječanj 22, 2007, 21:29 »

bere , ne sikiraj se toliko zbog izgubljenih kila, kazem ti, ja sam ih sve vratila za 2 mjeseca. normalno je da izgubis apetit, da smrsas, a svakako da ce ti b vitamini vratiti zelju za hranom. ali pazi se, meni se desilo isto da su me "bekavci" tjerali da jedem slatko, masno, tijesto i sve sto ne treba. s tim se ipak morass boriti svojom glavom! reci sebi: ja jedem, al' jedem ovu finu i najzdraviju morsku hranu! eee, da sam ja bar imala na trpezi sve ono sto se tebi na moru nudi!
Evidentirano
tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #50 : Siječanj 25, 2007, 21:52 »

Nisam mislila za sebe, nego mozda za MM kad zavrsi???!!! Sta znam??!! Ne znam da li sme?!! Da se ja pitam, ja bih mu 10 puta dnevno rendala bundevu i luk i sve ono ako treba 2funny, samo da ne uzima vise nikakvu hemiju kad zavrsi sa terapijom!!

Kad završi, šetnje, uživanje, opuštanje....ne znam da će mu trebati neki imunobooster? Povrće na rende i puuno vode i to je to, nek priroda ide svojim tokom  Wink
Evidentirano

roka
PROFI

« Odgovor #51 : Siječanj 25, 2007, 23:05 »

Iva u ime Teca:

Ja zrezala sve osim tvog dijela.. A ostalo zbrisala Kiss 2funny

Ajooooj steta, a tip je prije mene bas o tome dugo laprdao 2funny
Evidentirano
majja
Pionirka Mara
PROFI

« Odgovor #52 : Siječanj 25, 2007, 23:17 »

Mm je do skoro imao neopisivo veliki apetit. Jeo je kao azdaja - a mrsavio.

U zadnjih par nedelja nema apetit uopste, sve ga moram terati da jede.  embarassed

A oslabio je 15 kg od pocetka terapije, i jedno 9 kg pre pocetka! Jos malo, pa ce biti kao ja!  Cry
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.099 sekundi uz 22 upita.