Dobro vece svima,
Ni sam pisala dugo vreme, ali sam vas citala svremena na vreme, uvek kad bih nashla slobodnog vremena.
Shta da vam kazem kad sve znate

the same thing again

Da vas posetim malo, moj muz je proshao kroz godinu dana terapije, bio je negativan i sad 6 meseci nakon terpije GAD SE VRATIO, rezultate su opet pozitivne
Danas je bio kod infektologa rekla mu je da mozemo da pravimo bebu da se shanse male skoro nikakve da mene ili bebu prenese virus i nakon toga, sledece godine da pocne terapiju od 74 nedelje

Dali neko ima pozitivno iskustvo od ove produzene terapije?
Ja nisam radila testiranje na HCV godinu dana jer se svo vreme bio negativan pa smo se opustili, sad smo poceli da radimu na bebu i vrlo me strah da se ne prenese.... Ma da seksualni odnos nam je nomalan nema krvarenja i ranica i shta ja znam nekih uslova za prenoshenje virusa

Ali opet se brinem......
Znaci, ovu godinu necemo da radimo nishta sem silimarin i surutku, broj virusnih kopija je sad manji nego prije pocetka terapije, ali doktorka je rekla da to nemora nishta da znaci i da broj varira celo vreme.
Biopsija prije terapije nije pokazala oshtecenje, fibrozu nit cirozu jetre, tako da smatram da mozemo da odmorimo ovu godinu i da pravimo bebu, pa sledece da pokusamo tu duplu terapiju.
Shta vi kazete i preporucujete?
Jer znate neki slucaj da je otac preneo virus detetu ili majci putem sexualni odnos???

Pozdrav iz Makedonije