iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« : Prosinac 15, 2006, 18:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Morska vila
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : Svibanj 26, 2007, 13:09 » |
|
prema onom kaj vidim na ekranu - ne radi 1 smajlić  četvrti odozada not good, zadnji put kad su meni hackali sajt, počelo je to tak da su prvo smajliji otišli k vragu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U njene cipele Nitko ne moze Toliko je razloga U mojoj glavi se svađa gomila ljudi Nadam se da se ne čuje Dijete u meni jos uvijek se čudi Kamo sve to putuje
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 26, 2007, 13:17 » |
|
He, taj ni u početku nije radio kad sam ih stavila, moram se sjetiti kako sam ga vratila  . Ali vidim da je spider apdejtirao forum na noviju verziju  ! Samo kaj sad nema desno gore linka na glavnu stranicu, ali ima ovaj na meniju, najljeviji...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Morska vila
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Svibanj 26, 2007, 13:23 » |
|
Daj kad se već motaš ovuda, promijeni mi nick u Morska vila.  p.s. ideš na sajt, pa na folder Smileys, pa u folder "novi", pa tamo staviš taj smajli ak ga negdje imaš na kompu, samo ga ftpeom digni u taj folder i trebalo bi radit. btw. mogla bi neke ljepše smajleke stavit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U njene cipele Nitko ne moze Toliko je razloga U mojoj glavi se svađa gomila ljudi Nadam se da se ne čuje Dijete u meni jos uvijek se čudi Kamo sve to putuje
|
|
|
Morska vila
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 26, 2007, 13:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #5 : Svibanj 26, 2007, 13:29 » |
|
Čuj, evo ga, radi  ... I vila dodana. A oni "difoltni" su bili jaaako ružni, a ovi su bili najok kaj sam našla za SMF forum, meni se baš sviđaju  p.s. Inače si svako može promijeniti "vidljivo ime" u svom profilu  .... A onaj glavni "login" ostaje ono prvo ime....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 26, 2007, 13:31 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Spider
|
 |
« Odgovor #6 : Svibanj 26, 2007, 21:54 » |
|
He, taj ni u početku nije radio kad sam ih stavila, moram se sjetiti kako sam ga vratila  . Ali vidim da je spider apdejtirao forum na noviju verziju  ! Samo kaj sad nema desno gore linka na glavnu stranicu, ali ima ovaj na meniju, najljeviji... da jesam apdejtirao sam forum, gore desno vratim uskoro 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 17, 2008, 22:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
violeta
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 18, 2008, 10:11 » |
|
 Iva ovaj prvi mi je često na pameti Za sve nas koji se neznamo pismeno izražavati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Boby
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 18, 2008, 15:10 » |
|
...ja sam maji, al sam vijedan, i ne sjusam jadio 101 sta mi mozes kad sam vec gjup po pjijodi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|