tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« : Ožujak 08, 2010, 21:17 » |
|
Negativan nakon 48 tjedna. Štitnjača b.o., nema autoimunih, funkcionalnih ni organskih promjena. Sumnjali su na to. dobio par kila. I dalje prilično iscrpljen. Još 20 tjedana, i dulje ću ako će biti prilike i snage. Kliještima iščupano priznanje, "ovo Vam je ipak, kako da kažem, zadnj vlak"...nije baš tako ali nije ni da toga nisam svjestan. Drago mi je da se ne pikam uzalud. Osjećam se neodređeno kriv radi onih koji se nisu izliječili. No kako stvari stoje, i za takve postoje izvrsne šanse u bližoj budućnosti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
et
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 08, 2010, 22:36 » |
|
Super vijest. Bravo. Iscrpljenost ti i nije neka bolest,zato sad naprijed. Brzo će toplo vrijeme i sunce. Vidimo se .Više nisi bolestan zato sad svima nama pomozi u našoj borbi.  *Ispravio Spider radi velikih slova 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2010, 23:20 Spider »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ambo
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 09, 2010, 15:04 » |
|
Osjećam se neodređeno kriv radi onih koji se nisu izliječili.
TEC I ja se osjećam "neodređeno kriv" prema sebi. Stalno razmišljam o tome jesam li učinio sve što je trebalo da bih se izliječio. Imam osjećaj da nisam. Nisam znao puno toga što je trebalo naučiti i znati. Zato sada učim. Da ponovni pokušaj ne bude samo pokušaj, već terapija u kojoj ću posložiti sve kocke na svoje mjesto i koja će onda uroditi izlječenjem. Ti si prošao dug put i na njemu stekao veliko znanje o Hep-u. Uz veliku volju da se izliječiš, sve je to dalo ovakav rezultat. Statistika je neumitna 50-50 to je današnji stupanj izlječivosti Velikom broju ljudi koji su u prvih pedeset, forum kao mjesto gdje se može doći do najviše informacija i podrške, jako je pomogao i naučio ih kako se nositi s bolešću, te kako kroz terapiju. Tu je Tvoja pomoć velika i nemaš se zašto osjećati "neodređeno kriv". Zato se nadam da će konačni ishod i nakon 72 tjedna biti - POBJEDNIK
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 09, 2010, 23:13 » |
|
SUPER VIJEST. BRAVO. ISCRPLJENOST TI I NIJE NEKA BOLEST,ZATO SAD NAPRIJED. BRZO ĆE TOPLO VRIJEME I SUNCE. VIDIMO SE .VIŠE NISI BOLESTAN ZATO SAD SVIMA NAMA POMOZI U NAŠOJ BORBI.  Hvala  Sam ti zafrkavaj Pomognuto nam/vam je. Liječenje je na listi skupih lijekova HZZO. Više nitko ne diže kredit za liječenje. Na liječenje se više ne čeka godinama nego mjesecima. Izdana prva i jedina knjiga, ima je posvuda u lepoj našoj. Testirano tisuće ljudi. Ovisnici ušli u sustav liječenja. Bila grande kampanja. Prošla Rezolucija o hepatitisima u Saboru. Dobilo prostorije  Ima se i forum  Hepatitičari (C) više nisu ugrožena skupina. Osim onih sa hep B. I na tome se već godinama radi. I to će biti bolje, očekujem bar dva nova lijeka na listi - vidi gore Rezolucija o h. Mogao bi baš i netko uključit jerbo sam iscrpljen i potrošen i pun mi je kufer toga da sve vučem sam 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 09, 2010, 23:17 tecumseh »
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 09, 2010, 23:25 » |
|
Osjećam se neodređeno kriv radi onih koji se nisu izliječili.
TEC Uz veliku volju da se izliječiš, sve je to dalo ovakav rezultat. Statistika je neumitna 50-50 to je današnji stupanj izlječivosti Velikom broju ljudi koji su u prvih pedeset, forum kao mjesto gdje se može doći do najviše informacija i podrške, jako je pomogao i naučio ih kako se nositi s bolešću, te kako kroz terapiju. Tu je Tvoja pomoć velika i nemaš se zašto osjećati "neodređeno kriv". Zato se nadam da će konačni ishod i nakon 72 tjedna biti - POBJEDNIK Thnx Ambo. Da budem brutalno iskren, nisam uložio nikakvu volju u to, bar ne prvi puta - upravo suprotno, bio sam defetistički raspoložen cijelo vrijeme. I cijeli kraval sa podizanjem udruge na noge uoči i tijekom terapije nije pomogao  Ovaj put sam se jednostavno pustio i ne brigao uopće. Druge su mi se stvari posložile u životu. Što se tiče statistike, to je prevara na pojedinačnoj razini. Ili se izliječiš ili ne. Prije 2000-te postotak je bio manji od deset posto - zapravo rastao je od toliko (monoterapija ne-pegiliranim inf.) do koliko je danas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ivana Gustav
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 10, 2010, 12:20 » |
|
Super i samo naprijed KRIV  Dosta si ti svoje jetre dao za nas i vrijeme je da se pozabavis sa sobom. Kao sto i mi mislimo na sebe. Je li tako- tako je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
et
Učim pisati
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 10, 2010, 12:26 » |
|
Možeš ti to kaže jedna reklama. Edukacija je uspjela ponekad mi se čini da znam više od moje dr.  Znaj da svima nama a ponajviše sebi još trebaš zato daj si još malo snage ibit ćeš na svim poljima 100 postotni pobjednik. :  *Ispravio Spider radi velikih slova 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2010, 23:20 Spider »
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 10, 2010, 15:23 » |
|
Ja sam vec cestitala, ali opet cu, premda tvoja borba jos nije dovedena do kraja. cinjenica da si ovog momenta negativan je veliki uspjeh kako tebi licno, tako i mnogima koji se bore i koji ce se boriti. ne znam samo otkud ti te gluposti kriv-prav???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dijamando2
Učim pisati
Spol: 
Stabat Mater
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 10, 2010, 20:05 » |
|
Bravo Tec, samo reci, da li ti je ovo prva runda lečenja ili druga?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Imam nade dok zivim
|
|
|
unikat_r
Senior

|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 10, 2010, 21:49 » |
|
Pozdrav i podrška za tebe a i zahvalnost za sve što ste uradili ovdje na ovom forumu, to je mnogim ljudima olakšalo terapiju.
Zaista sjajno urađen forum bez i jedne zamjerke!
Nadam se da će i svi ostali PCR-ovi biti isto tako negativni!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 11, 2010, 01:34 » |
|
@Dijamando, druga terapija. @Blukči, što mogu, depra radi svoje. I Tanatos uvijek viri preko ramena  Znam da je glupo. Ni jednu terapiju nisam odradio na teret države. I prva je bila donacija, bilo nas je desetak na tome.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 11, 2010, 14:52 » |
|
prokleta depra, ova prica oko pegija i ribe bila bi puno jednostavnija da ta depra nije prateci faktor. no dobro, i to dodje i prodje, moramo se znati s tim uhvatiti u kostac. makar imas motivaciju u vidu negativnog PCR-a, a opet, tvoj negativan rezultat je svjetlo na kraju tunela mnogima koji posjecuju ovaj nas dragi forum. prema tome, udri tanatosa palijom po glavi i to iz sve snage, i dozvoli osjecaju zadovoljstva da te preplavi, jer zasluzio si to svojim nesebicnim zalaganjem za ovu "stvar". na zalost, ja sa druge obale save ne mogu mnogo da vam pomognem oko udruge, ali kudim sve one koji su tu u HR a ne zele se ni malo aktivirati. do knjige sam davno dosla, i obilazila s njom mnoge ljude koje poznajem a HCV su pozitivni. makar na taj nacin osjetio se uticaj vaseg zalaganja i borbe i ovde na mojoj teritoriji, mnogi su se odlucili na lijecenje, vecina ih je u tome i uspjela... dakle, s deprom ili bez nje, nemas nikakvo opravdanje za osjecaj krivice !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #12 : Lipanj 20, 2010, 20:43 » |
|
TEC  Evo mene nakon duuugo vremena, svratila da vidim kako protječe tvoja terapija kad ono fenomenalne vijesti  Jako mi je drago da si konačno negativan! Držite se i hvala vam na svemu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #13 : Srpanj 12, 2010, 14:44 » |
|
heh, nek' tebe vidjeh ovde stara drugarice  kako zivot?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dalmatian
Učim pisati
|
 |
« Odgovor #14 : Srpanj 14, 2010, 17:48 » |
|
evo citam forum i vise se info dobije tu nego cekat doktore na odgovor. Kako sam njima uputio pitanje(jos cekam odg) da samo ukratko recem nesto o sebi.2001 otkrio hep c gen 1 a,209 000 kopija.Tada je tek u pocetku bio peg interferon i ribavirin za ljecenje,i kako je trebalo puno cekat za tu terapiju ja sam je sam platio uhhh koja lova al eto na kraju sam bio negativan.I SAD SOK,,zavrsio u bolnici zbog gnojne angine,temperatura trajala misec dana,i nakon puno pretraga ustanovili da sam pozitivan na hep C..Sada bih trebao ponovo napravit pcr da vidim jel sam pozitivan ili samo nositalj virusa,tako mi rekli iako nisam siguran da ima tak sto za hep c( da si nositelj al negativan) jos sam u soku a trebao bih napravit pcr ponovo,nego po iskustu znam da se gad ponovo vratio,jer vec sam 2 mis iscrpljen,mao me boli jetra,umor,i nedostatak apetita,puno sam smrsavio,i od bolnice i te angine i jos traje,valjda je to zbog hep c.Nego htio sam pitati TEC-a koliko razumin on je na drugoj terapiji.Kako ide druga terapija,jesi bio neg ili poz na zavrsetku prve? koliko traje 2 terapija i ko je odobrava? uhh znam puno pitanja al eto....sjajan forum...eh da sam ga otkrio kad sam bio 2001 na terapiji,pomoglo bi, Hvala svima na savjetima,pa evo ako netko ima sta za reci neka napise misljenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bluka
PROFI

Spol: 
ko hoda ne trci!
|
 |
« Odgovor #15 : Srpanj 21, 2010, 10:19 » |
|
ne vjerujem da se virus aktivirao nakon toliko vremena, prije da ce biti da su radeci rutinske pretrage krvi vidjeli da imas HCV+ antitijela, a ona ostaju u organizmu zauvijek. znaci uvijek ces biti pozitivan na HCV, ali ne i bolestan... u svakom slucaju javi sta se desava i ozdravi brzo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|