ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Homeopatija  (Posjeta: 5529 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zlatar
PROFI

Spol: Muški

« : Prosinac 30, 2006, 14:14 »

Nov sam na forumu i prvo pozdrav svima! Došavši na forum prvo sam potražio komentare o homeopatiji i vrlo sam iznenađen da baš ništa nisam našao?
Ovaj topic NE otvaram radi promocije homeopatije već radi potjele iskustva nas koji se tretiramo homeopatijom, koliko smo zadovoljni, što nas smeta i sl.

Osobno sam relapser i u fazi sam životarenja s mojim blagoslovom HEP C. "Lječim se homeopatijom" i PREZADOVOLJAN SAM! Istina je da homeopatija ne može izlječiti hep (ukloniti virus), ali može poboljšati regeneraciju jetre, zapravo biti velika potpora jetri te možda može u potpunosti negirati djelovanje virusa!

Preporuka svima koji su na terapiji a razmišljaju o homeopatiji, pokrenite se odmah jer kada sam osobno bio na pegeliranom sam čekao da terapija završi pa ću onda na homeopatiju, VELIKA GREŠKA, možda se virus ne bi vratio. (ni nakon terapije nisam krenuo na homeopatiju sve dok se virus nije vratio). Poslje sam saznao da terapija može biti puno uspješnija s homeopatijom.

Homeopatski se lječim sada godinu dana, 3 ljeka za potporu jetre sam probao i jedan mi puno pomaže!! Za mene je najbolji Lycopodium!

To je to za sada, adiooo  Smiley
Evidentirano

Dobar sam ko kruh, svi bi me nožem rezali!  angel
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: Ženski

boo

« Odgovor #1 : Prosinac 30, 2006, 14:23 »

Bok Zlatar i dobrodošao!
Nego, bilo je riječi o homeopatiji na forumu (pogotovo Vanesa ima pozitivna iskustva) i više možda na starom forumu Cool, hmm, ne sjećam se više (http://hepac05.7.forumer.com).
I moj suprug je pokušao sa raznim pripravcima. Ee, naravno, ne sjećam se točno što je prvo pio (prije terapije), ali nije dalo nikakve rezultate Sad... Pa smo otišli kod druge homeopatice i sad pije "hepatogram", neki miks ( embarassed isto ne znam točno čega - Vanesaaaa, možda znaš?). Zadnji nalazi su mu bili najgori, gori nego prije terapije (koja nije uspjela). Ali još je rano za reći, jer je nakon terapije završio i na hitnoj operaciji, pa je sve podivljalo Cry...
Sad smo na odmoru, pije dalje i kad se vratimo - nadam se nekom poboljšanju Undecided coolsmiley...

« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2006, 14:27 iva » Evidentirano

roka
PROFI

« Odgovor #2 : Prosinac 30, 2006, 14:55 »

Ja sam uzimala homeopatske preparate od dr Shaha iz Indije  http://askdrshah.com/ Svi su se cudili kak su mi nalazi dobri. I onda sam otisla na more, zaboravila uzet bocicu i zaboravila na to  uglystupid2 Mislim da mi je stvarno pomoglo ,a i imam ih negdje doma pa bas dobro da ste me podsjetili. Hvala!  Cheesy
Evidentirano
zlatar
PROFI

« Odgovor #3 : Prosinac 30, 2006, 15:12 »

Bok Zlatar i dobrodošao!

Hvala na dobrodošlici,
kad ulovim vremena ću sigurno pogledati stare postove, ali svakako je dobro da se piše.
Jako loše zvuči tvoja poruka, nadam se da će vam krenuti na bolje!  Neznam koji je to ljek, u svakom slučaju nije u osnovnim jetrenim ljekovima, pitati ću jednog doktora, a moram se raspitati jer sam prekjučer čuo da je jedan homeopat dao SUMAMED, tj. nije on ali ga je preporučio. To tvrdim da nije homeopat, valjda je osoba s kojom sam pričao nešto pomiješala, nešto tu ne valja jer homeopatije je protiv antibiotika i ima učinkovitije prirodne ljekove! Poslati ću ti na PP opise tri osnovna jetrenja ljeka, da li ste probali Magnezia Muriatica? (nisam siguran za spelling).
sretno i adio!
Smiley
Evidentirano

iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #4 : Prosinac 30, 2006, 16:05 »

"Hepatogram" je mješavina definitivno homeopatskih pripravaka. Nikake Tec antibiotike skoro nikad ne pije (osim što je MORAO kad je išao na operaciju). A to je bio kod jedne ukrajinke (doktorica inače) u Draškovićevoj. Koja daje obično po 3 različita pripravka. S tim da je ovaj 1 tako nazvan (mislim da je i lycopodium nutra). Druga 2 je prestao piti, jer su bila za žuč - a to je u međuremenu izoperirao. Vrećiće ostale u Zg pa se ne sjećam točno što je bilo...
A prije je bio kod dr. Grčić. Ona daje po 1, konstitucijski. I taj baš nije pomogao (hm, zlato mislim da je bilo...). U stvari JEE, ali ne za jetru. Općenito se bolje osjećao, ali po nalazima niš  Huh?
Evidentirano

zlatar
PROFI

« Odgovor #5 : Prosinac 30, 2006, 21:14 »

da li je ta dr. Grčić u onoj ulici na zelenovm valu gdje je prije bila Američka ambasada? Ja idem kod homeopatkinje u Ivanićgradsku, dr. Nesović. Inaće mi je i šogi homeopat, ali kod njega ne idem jer nije profesionalno da homeopat tretira blisku osobu zbog realnih procijena psihe i drugog.
Malo sam u šoku što čitam za vaš slučaj, da li je tec relapser ili nonresponder? Meni je sestra rekla da mi se virus vratio jer nisam ništa bio promijenio u stilu života...
Adio
 Smiley
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #6 : Prosinac 31, 2006, 00:03 »

mislim da je promjena nacina zivota vazna, ali je najvaznija stvar promjena nacina razmisljanja. pozitivno razmisljanje cuda cini, ja sam zivi dokaz. posljedn ja dva mjeseca imam katastrofalne napade depresije (vjerovatno od terapije, iscrpljenosti, i iscekivanja rezultata pcr-a koji joooooooos nisu gotovi tickedoff), sto se svakako ocituje na cjelokupnom stanju mog organizma. sad se pokusavam "vaditi" iz te faze, jer vidim da si nikako ne cinim dobro. sto se tice homeopatije, mislim da svakako ima smisla, iako ja licno nisam koristila nikakve pripravke... ikad... jedino sto sam pila bio je noni sok. osjecala sam se bolje, ali ne mogu garantovati da je to 100% bilo samo zahvaljujuci blagodetima soka, vec i zbog mog licnog ubjedjenja da sok "djeluje"...
sad se samo dekam vitaminima....
Evidentirano
tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #7 : Prosinac 31, 2006, 00:21 »

da li je ta dr. Grčić u onoj ulici na zelenovm valu gdje je prije bila Američka ambasada?
Je, ona je klasični homeopat, makar je meni dala i simptomatske lijekove, uz konstitucijski Au pio sam i Hepeel i jednu mast za jetru od Welede (antropozofski lijekovi).
Nisam se odlučio uzimati za vrijeme terapije iako znam da djeluju na različitim razinama, jer i homeopatski lijekovi uzrokuju biokemijske promjene. Nastaviti ću svakako, ovaj put možda kod dr. koju si spomenuo.

Inače sam bio nonresponder.
Evidentirano

Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Borg
Učim pisati
*

« Odgovor #8 : Siječanj 02, 2007, 17:41 »

Homeopatija...totalno neistrazeno podrucje...hepatitis c jos neistrazenije. definitivno je jedno jasno...sto je ovdje za jednog nemora biti i za drugog... ali doktore nemoram ni pitati sta misle o travama...zato bih volio vase misljenje jer forumasi su dokazani doktori i travari zajedno...terapiju pegasys+ribav. zapocinjem kroz nekih mjesec dana...alt ast gama sve u normali (vidi temu stvarno smo jaki, pod predstavite se...), ali dali se netko od vas prije pocetka terapije pripremao...pod tim mislim jacao imuni sistem i da li je netko za vrijeme terapije eksperimentisao sa travama zbog odrzavanja leukocita na nivou...osobno sam razgovarao sa par ljudi koji su bili kod travara za vrijeme terapije i nikad nisu imali problema sa padom neutrofila, a cim bi prestali piti te tinkture desio bi se enorman pad i teze podnosenje peggy-ja...isto tako i ono najvaznije, koliko uzimanje trava za vrijeme terapije moze uticati na negativan trajni ishod terapije...eto forumasi zadao sam vam par pitanja pa bih volio da se i raspisete...ima jedna stara biblijska izreka : izlaz je u mnostvu savjetnika...
Evidentirano
Vanesa
Skoro profi

« Odgovor #9 : Siječanj 02, 2007, 22:01 »

E Zlatar, imamo mi istu homeopatkinju (inače je ona i podpredsjednica Udruge homeopata u Hr). Kod nje sam jedno 6-7 godina. Ali ona radi na principu jedan po jedan pripravak i nikad nebi preporučila više u isto vrijeme. Dobro, naravno ak se radi o prehladi, temper....to su akutna stanja. Lyc je i meni konstitucijski, ali imam dobra iskustva i sa drugom metodom. To je ovo što je spomenula Iva u Draškovićevoj - to su dr medicine iz Ukrajine, koji tu dobivaju radnu vizu i tek tada mogu raditi. To je Centar zdravog života, a imaju lokaciju i u nekom naselju preko puta Prečkog (negdje prema donjoj Kustošiji). Kod njih sam jedno godinu dana ili 2 (joj - ne znam sad) a oni daju te 3-4 vrećice sa kombiniranim pripravcima. Dr Nešović mi je rekla da je to Francuska metoda. Meni osobno puno bolja jer brže djeluje. Ali sve su te metode super dobre i pomažu - što je najvažnije. Smiley
Taj pripravak nazvan HEPATOGRAM se sastoji od Lycopodiuma, Berbera i Chelidoniuma. Dobar je za našu jetru.

Evidentirano
zlatar
PROFI

« Odgovor #10 : Siječanj 03, 2007, 13:12 »

Homeopatija neistraženo područje? gggggggggg(zvuk sirene) - KRIVO! Nemam želje previše objašnjavati povijest homeopatije i njezine snage. Slično kao da kažeš da je Bog neistraženo područje, oni koji su ga tražili i našli znaju sve o njemu, većina nas koji živi od danas do sutra svejedno ne smije to zvati neistraženim područjem zbog vlastitih odabira Smiley ništa osobno.

KOliko sam shvatio izlječenje terapijom prvenstveno ovisi o genotipu, pa ako si 3a i sam znaš da imaš velike šanse, i stoga SREEEETTNOOOO!!!!!! jUHU, kak je lijepo biti pred terapijom, puno sreće ti želim!
Probavao sam terapiju travama i korjenjem, nije bila dobro složena, ali siguran sam da može pomoći i iamo bih povjerenje, ali traži nekoga recept tko je baš na terapiji imao dobre rezultate!
Homeopatija direktno pomaže, ćak je dr,Vucelić rekao pacjentici od dr. Nešović da što god uzimala, da nastavi!

Vanesa, koliko sam shvatio kombinacije su odlična stvar jer riješiš dilemu koji je lijek bolji od dva dobra, ali dugoročno ljekovi u kombinacijamam možda nisu dobri (individualno). Ljek od tri koji ne pomažu direktno za tu stvar, rade na nekoj drugoj stvari i nešto što možda ne treba se mijenja, stoga klasičari nikada i baš nikada ne daju kombinacije.

Ja sam probao ta lyc, che, i magnesia muriatica i lyc me totalno pogađa, i vjerojatno ću nastaviti s njim, u petak se javljam za kontrolu...

Adio i još jednom svima sretna nova i puno zdravlja i laganu jetricu želim u novoj godini!
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #11 : Siječanj 07, 2007, 21:45 »

Homeopatija liječi osobu u totalu a ne posljedice poremećaja kao alopatska - klasična medicina. Zato je homeopatija bliska Hipokratu, usmjerena je na održavanje zdravlja i ispravljanje poremećaja i ne može štetiti. Metode koje koristi za većinu Zapadnih znanstvenika su strana, ali nisu za sve. uskoro u kina dolazi sjajan film "Koji k...uopće znamo", preporučam svima za osvježenje ustajalih nam svjetonazora i nametnutih paradigmi stvarnosti koje uglavnom nismo sami birali.  Evil Evil Evil Evil Cheesy
Nije homeopatija neistražena nego se ne uklapa u postojeću paradigmu stvarnosti, u skup pravila kojima opisujemo svijet, kao Newtonova mehanika - ona nije točna iako je učimo u školi kao važeći sustav opisivanja stvarnosti. Npr. Rusi su jako napredovali na tom području i već desetljećima koriste elektromagnetske uređaje za liječenje. Ideja je da su elektromagnetska polja sustav koji je nadređen biokemijskom, na isti način djeluje i homeopatija. To je u fizikalnom smislu točno jer su sve biokemijske reakcije zapravo elektromagnetske prirode. Samo je to još u znanstvenom smislu još neistraženo i novo područje, iako iskustveno dokazano puno puta. Tesla, dr. Raymond Rife su primjeri Zapadnih znanstvenika koji su to znali. Magnetska rezonancija je zapravo Teslina zasluga. A Rife je napravio još '30 godina prošlog stoljeća mikroskop kojim se virusi mogu promatrati živi, što danas nitko na svijetu ne radi... Angry dokazao je pleomorfizam - prelazak jedne vrste bakterija u druge, viruse kao uzročnike nekih vrsta raka...itd...
Nemojmo se zavaravati, ni biokemijska dinamika najobičnijeg aspirina nije istražena do kraja i puno toga se ne zna. Ono što se zna prikazuje se na statistički način, a što se sve u pojedinom organizmu događa kada ga uzme nitko ne zna. Relativno nedavno se otkrilo da svaki čovjek ima imunološku reakciju kada mu se aspirin samo prisloni na ruku...hihihihi napad alternative u tijeku hihihi  Evil
Evidentirano

Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
zlatar
PROFI

« Odgovor #12 : Siječanj 09, 2007, 11:14 »

...hihihihi napad alternative u tijeku hihihi  Evil
tec, pa nemoj ljude zbunjivati Smiley, čenjenica je da je homeopatija valjda samo još kod nas alternativa, a činjenica je da Prema podacima WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) homeopatija je po broju svojih korisnika druga metoda liječenja u svijetu, odmah iza kineske tradicionalne medicine, treća je fitoterapija, a četvrta alopatska medicina (ova naša).

Homeopatija podržava lječenje drugim metodama, pogotovo za kirurgiju jer u našim ekstremnim načinima života ona je često nužna, kada treba amputirati nogu ili odstranti tumor itd,  iako na vrijeme otkrivene tumore homeopatija uspije riješiti da nestanu, ne znam s kojim postocima uspješnosti...
Evidentirano

iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #13 : Siječanj 09, 2007, 11:19 »

ma naravno, zlatar, znamo to Wink!
tec ti je u tome već desetljećima, al' kako do sad nije ništa konkretno pomoglo, mora se malo zezat coolsmiley! ali krećemo u nove potrage...
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #14 : Siječanj 10, 2007, 23:23 »

Rječcu "alternativa" uvijek rabim pod navodnicima jerbo npr. homeopatija nije i ne treba bit zamjena ičemu, podržavam integrativnu medicinu. No, znam za te podatke WHO ali to što je ljudi rabe to ne znači da je to "medicina". Taj naziv bi se po meni trebao odnositi samo na klasičnu medicinu.To što je velik broj korisnika ayurvede ili bilo čega (btw. to bi se dalo zvat medicinom) ne znači da je jednako priznata u svijetu. Više je kao toleriraju osim u Europi gdje ima dugu tradiciju kao i naturopatija i priznaju je i osiguravajuće kuće. Mislim da bi svaki homeopat morao završiti studij klasične medicine + homeopatiju i da bi ekipu trebalo strogo kontrolirat jer priznati ćeš, danas je svatko stručnjak  Roll Eyes
Kad smo već kod toga, i shiatsu je priznat u EU kao jedan od 8 dobro istraženih i potvrđenih "stilova" pristupa održavanja itd. zdravlja.
Sve ovo pričem zato, jer su ljudi većino skloni "alternativi" pristupat na isti način kao alopatskoj medicini, daj pilule i liječi simptome što je krivo. I skloni su samostalno si prepisivati terapije, trošiti pare u apotekama na sumnjive dodatke prehrani, ići raznim iscjeliteljima i to smatrati liječenjem...Ili stavljati zrnca pod jezik pod firmom da ništa ne trebaju poduzeti nikakve promjene u svojem životu...takav pristup nije "alternativa", to nije ništa. Tvrdim da je 99% posto stvari dostupnih na tržištu magla, bilo das se radi o dodacima prehrani ili nekim drugim pristupima, energetskim terapijama i sl., ima puno šarlatana koji baratju poluznanjem i d"dobrim" namjerama. Zato pišem malo strože u nadi da će ljudi bar dvaput promisliti prije nego se prepuste u ruke šarenih reklama i obećavajućih lječitelja i terapija  Smiley
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #15 : Siječanj 10, 2007, 23:30 »

mislim da je promjena nacina zivota vazna, ali je najvaznija stvar promjena nacina razmisljanja. pozitivno razmisljanje cuda cini, ja sam zivi dokaz. posljedn ja dva mjeseca imam katastrofalne napade depresije (vjerovatno od terapije, iscrpljenosti, i iscekivanja rezultata pcr-a koji joooooooos nisu gotovi tickedoff), sto se svakako ocituje na cjelokupnom stanju mog organizma. sad se pokusavam "vaditi" iz te faze, jer vidim da si nikako ne cinim dobro. sto se tice homeopatije, mislim da svakako ima smisla, iako ja licno nisam koristila nikakve pripravke... ikad... jedino sto sam pila bio je noni sok. osjecala sam se bolje, ali ne mogu garantovati da je to 100% bilo samo zahvaljujuci blagodetima soka, vec i zbog mog licnog ubjedjenja da sok "djeluje"...
sad se samo dekam vitaminima....

To što veliš, niče jedna nova grana u medicini, psihoneuroimunologija, multidisciplinarni pristup koji je već jasno pokazao neke biokemijske mehanizme utjecaja emocija na zdravlje, poglavito imunitet.  Smiley "poglavito", ha? ha? opet ko veliki  Smiley
Evidentirano

zlatar
PROFI

« Odgovor #16 : Siječanj 10, 2007, 23:48 »

bok, tec, uskoro se vidimo, okvirno sam se dogovorio s Ivom za petak  Afro Afro, pa ćemo mi naše stavove potvrditi, a koji su slični ako ne i jednaki! U svakom slučaju nije mi bila namjera ispravljati te već dodatno pojasniti tvoju poruku netkome u cilju promocije homeopatije.

Vezano za obavezno homeopat + doktor je uvedeno u europi i u sloveniji, ne mogu lječiti bez da su dr, tj. mislim da je dovoljno da imaju srednju medicinsku. Slažem se da je puno šarlatana, pisao sam o jednom kvazi homeopatu na vrbiku, ali ako ćemo prozivati potrebno je itekako prozvati prevelik postotak doktora opće prakse koji u punom smislu riječi ne poštuju hipokratovu zakletvu!!!! Takvi doktori si nakupljaju prelošu karmu...  Evil Svaka pohvala dr. Hrstić, fakat mi se čini da je iskreno i srecem u tome da pomogne svojim pacjentima!!  angel angel angel
Ja sam okružen s dvoje homeopata koji su najveće duše od ljudi koje poznajem, ali pustimo subjektivno, oni na homeopatskom faksu (koji traje dvije godine) uče anatomiju , patologiju i druge medicinske nastavne predmete, te koliko sam shvatio polažu hipokratovu zakletvu (za to nisam ziher). Moj šogi planira završiti i naprednu homeopatiju, također dvogodišnju, te planira (ako se sve posloži) odlazak u Indiju na spedijalizaciju kod nekog "guru" homeopata.

Jasno je da nisi doslovno mislio sa onih 99%, ali složio bih se s tobom na nekih 50%, pogotovo dodaci po alopatskim apotekama i supermarketima, dok s druge strane većina makrobiotskih i sličnih dodataka su potrvđeni da pomažu (npr. Miso od soje, izvrstan dodatak u juhe i variva, krcat vitaminima, 100% bio). Važno je u namirnicama razlikovati "organski" i "bio". Organski znači da nije genetski modificirano, ništa više, "BIO" je ono dobro, znači da je uzgojeno u prirodnim uvjetima (bar u većini slučajeva Smiley)

Homeopatija nije uzmeš pilulu i riješeno, ali ona pomogne da poduzmeš korake koje odgađaš, činjenica je da smo odgojeni u takvoj kulturi i zaziremo od promijene!! Zato je jako bitno da dođeš homeopatu spreman otvoriti se fizički, mentalno i emocionalno!!, to i puno strpljenja i odjednom ćeš primjetiti da nevjerojatnim nizevima slučajnosti su neki tvoji problemi nestali! (što puno ljudi naposljetku misli da čak i nije zbog homeopatije  idiot2)

Malo mi je neugodno nakon ovakvih dugih postova, pišite da nije pregrozno!! support me!! i am good guy! angel
Adio
Evidentirano

iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #17 : Siječanj 10, 2007, 23:53 »

Ne bi se previše miješala, ne znam puno buck2, samo znam da meni mizo juha nije fina, ne mogu si pomoć! A tec, svako malo to radi...  :2funny:Nisam izdržala, sad bu se ljutio Wink!
Citat:
Zato je jako bitno da dođeš homeopatu spreman otvoriti se fizički, mentalno i emocionalno!!
istina živa, tecu je jako pomoglo, dok još nije znao za hcv, i dobio "konstitucijski" Aurum (dr. Grčić)...

p.s. Petak  Cheesy!!!
Evidentirano

zlatar
PROFI

« Odgovor #18 : Siječanj 10, 2007, 23:59 »

nisam probao tu miso juhu, obzirom na popularnost bojim se da ni nebudem  2funny, moja cura skuha juhu od 10 povrća, zasoli te doda jednu jušnu žlicu misoa na dvije litre juhe, miso se uopće ne osijeti, zapravo i ne znam njegov okus, samo znam da jušne juhe bez njega nemaju tako PUN okus... više se osjeti đumbir ili dr.
Zadnja juha je bila: cvijetača, brokula, riža, kukuruz, tikvice, mrkva, još puno toga, sol, miso i đumbir.
PETAK  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #19 : Siječanj 11, 2007, 00:03 »

Ma krivo sam se izrazila embarassed... Isto to je miso, al mješavina soje i ječma (mugi miso)... pa on od toga napravi juhu... ili doda u nešto, a JA ODMA NANJUŠIM I NEEEE VOLIIIM  crazy2!
Evidentirano

zlatar
PROFI

« Odgovor #20 : Siječanj 11, 2007, 00:11 »

mislim da mislimo na istu stvar, ali zaista nje bitno...  coolsmiley
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #21 : Siječanj 11, 2007, 00:28 »

Okus je stvar navike  Evil baš si idem spremit - žličica misoa u šalicu vruće vode, živi enzimi, okus okunawe, divota, mmmm  Cool

Citat:
Malo mi je neugodno nakon ovakvih dugih postova, pišite da nije pregrozno!! support me!! i am good guy!
Adio

Zlatare samo ti piši, čo, super da nisam jedini  Smiley Smiley Osim toga, razumijemo se  Wink

Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #22 : Siječanj 11, 2007, 18:23 »

da da.... iako nisam istrazivala pomenutu granu medicine, ubjedjena sam da ima smisla. zivi sam primjer... u posljednje vrijeme se ne mogu usaglasiti sa svojim emocijama, sa stresom i psihozama, i vjeruj, osjecam katastrofalne promjene u losem smislu....
nisam vjerovala da depresija utice na fizicke sposobnosti, bolovi u misicima su, kazu ljekari, prvesntveno zbog depresije, kod mene naravno  crazy2
Evidentirano
zlatar
PROFI

« Odgovor #23 : Siječanj 11, 2007, 22:09 »

bluka, jesi li zainteresirana da se raspitam za dobrog homeopata u tvojoj okolici, HAPPY TO HELP!  angel
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #24 : Siječanj 11, 2007, 22:39 »

svakako zlatar. u okolini banjaluke... valjda takvo sta postoji u bosni  tickedoff ... znam da u sarajevu ima ljudi koji se bave homeopatijom, ali stvarno nemam snage vise da putujem... hvala za pomoc!
Evidentirano
zlatar
PROFI

« Odgovor #25 : Siječanj 12, 2007, 22:29 »

da li je Osijek blizu?  Undecided, Slavonski brod? Znam da vjerojatno nisu, ali kada se već raspitujem da bar sve pitam...  Afro
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #26 : Siječanj 13, 2007, 11:43 »

osijek mi bas nije blizu, slavonski brod manje vise, tu ponekad idem na teren pa bih se mogla usaglasiti s tim... recimo nova gradiska mi je najblize... satak od banjaluke...
Evidentirano
santiago
Skoro profi

« Odgovor #27 : Siječanj 13, 2007, 12:19 »

ima jedan homeopat u prnjavoru Cheesy
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #28 : Siječanj 13, 2007, 12:49 »

hehehehe.... to nije homeopat dragi doktore, to je samozvani bioenergeticar i zena mu ruskinja Smiley.... mislim da im se preduzece zove nekako domace narodno zdravlje ili slicno Smiley
najuspjesniji su u oblasti salijevanja strave  Evil
Evidentirano
tecumseh
Global Moderator
PROFI

One taste!

« Odgovor #29 : Siječanj 14, 2007, 00:39 »

Citat:
najuspjesniji su u oblasti salijevanja strave

nema do moje matere kad lijeva olovo i šloga iz kafe  Azn

jos je bolja kad baca uroke  Roll Eyes
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.162 sekundi uz 20 upita.