|
|
Vanesa
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : Rujan 11, 2006, 19:55 » |
|
Ajde SUPER, Bravo Iva  Evo ipak je uspjelo štampanje, bit će sve na vrijeme za štand!!  Malo nešto i na knap al bu sve dobro. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #2 : Rujan 11, 2006, 21:22 » |
|
Ma bumo stigli! Vidiš me kak trčim u ovoj kockici ko manijak  ! I onaj siroti štand što si ga vidla, taj je naš  ! Nitko ga godinama nije koristio, hihi... Pa ga moramo sad nekako uljepšati  Budem ovih dana konačno to objavila... Samo da sve saznamo sasvim sigurno! a 99,9%: 23.09. (subota) - 10-14h, štand na Cvjetnom, kod ograde crkve (samo da ne bude prolom oblaka ) 30.09. (subota) - 11-14h, tribina u EU domu
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 18, 2006, 18:13 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #3 : Rujan 12, 2006, 00:17 » |
|
EVO VIDIS  nikad se ne nerviraj i uzdaj se u sebe jer sigurno buduci da toliko trcis nema sanse, a da ne ostvaris ono za sta trcis!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #4 : Rujan 13, 2006, 22:05 » |
|
vIDIM U BROŠURI STUPNJEVANJE FIBROZE I CIROZE JETRE. MOJE PITANJE JE KOJI JE TIP STUNJEVANJA PREDSTAVLJEN, JER ZNAM DA POSTPOJI DVIJE VRSTE LJESTVICA; OD 1-7 I 1-4 KOJOM SE ODREĐUJE STUPANJ FIBROZE, NE I STUPANJ CIROZE, KOJI JE VAŠ IZBOR BIO.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #5 : Rujan 13, 2006, 22:24 » |
|
Eh, ima 1-6 i 1-4. Kod nas, bar u zadnje vrijeme, koriste 1-6... A ciroza ti dođe ko zadnji stadij fibroze... to je 4 u onom 1-4. A kod onog 1-6, je 5 npr. kao nekompletna ciroza (početak neki), a 6 ciroza. To je modificirano "po Ishaku" (tu još ide i stupanj aktivnosti od 0-18) 0 No fibrosis 1 Fibrous expansion of some portal areas, with or without short fibrous septa 2 Fibrous expansion of most portal areas, with or without short fibrous septa 3 Fibrous expansion of most portal areas with occasional portal to portal (P-P) bridging 4 Fibrous expansion of portal areas with marked bridging [portal to portal (P-P) as well as portal to central (P-C)] 5 Marked bridging (P-P and/or P-C) with occasional nodules (incomplete cirrhosis) 6 Cirrhosis, probable or definite A ovo je "starije", to supnjevanje 1-4 1 No fibrosis or confined to enlarged portal zones 2 Periportal or portal-portal septa but intact architecture 3 Septal- fibrosis with architectural distortion; no obvious cirrhosis 4 Probable or definite cirrhosis Malo jedva gledam, budem ja jednom to sve lijepo skupila, prevela etc. Samo da završi ova ludnica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vanesa
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Rujan 14, 2006, 21:37 » |
|
Vidiš me kak trčim u ovoj kockici ko manijak  ! I onaj siroti štand što si ga vidla, taj je naš  ! Nitko ga godinama nije koristio, hihi... Pa ga moramo sad nekako uljepšati 23.09. (subota) - 10-14h, štand na Cvjetnom, kod ograde crkve (samo ne bude prolom oblaka )
Iva! s obzirom na sadašnje momente, avatar ti je mrak!  A na dan 23.09. ne bude valda nikakav prolom... jer takve stvari prognoziraju za ovaj vikend. Pa ne bude valjda i slijedeći!? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #7 : Rujan 14, 2006, 22:06 » |
|
Valjda ne bude  ! Nego, budemo dobili ljepši izgleda  ! Danas nas nazvali iz ZG tržnica, da to uopće nije njihov (ali je jako sličan, malo druge dimenzije) nego budu večer prije stavili. Dakle, ne bude bio tako "siroti" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #8 : Rujan 18, 2006, 18:12 » |
|
(samo da ne bude prolom oblaka  ) He! Gledam na "meteo" 7-dnevnu prognozu i vele da bu od četvrtka do nedjelje SUNCE  ! A, ajmo im vjerovati!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #9 : Rujan 20, 2006, 13:09 » |
|
Šmrc, dobili smo dio brošura... Nije onak debeli papir kak smo htjeli... Ehh, kad smo se telefonski dogovarali  .... I margine su mi premale (kriva - JA  ) Ali, dobro je... Ne može sve biti savršeno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #10 : Rujan 20, 2006, 22:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
Vanesa
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : Rujan 20, 2006, 22:17 » |
|
Ajde,... bez tolike samokritike!!  Brošura je tak kak je ispala, (a sigurno je OK) glavno da je tu - na vrijeme!!! Sve bu dobro, a očito će biti i sunca...pa čemu briga?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
majja
Pionirka Mara
PROFI

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : Rujan 24, 2006, 02:21 » |
|
Evo i mene, nakon nekog vremena  , samo da razjasnim to za brosuru...... Tu je rangirana fibroza po sistemu od 1 do 4, tako da je 4 najgori stupanj!! Tako rade u svim bolnicama kod nas!! Drago mi je da je brosura bila od pomoci, kad god nesto novo budemo imali, mi cemo da Vam posaljemo!! Zajdeno smo PAMETNIJI!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #13 : Rujan 24, 2006, 08:32 » |
|
Tu je rangirana fibroza po sistemu od 1 do 4, tako da je 4 najgori stupanj!! Tako rade u svim bolnicama kod nas!!
E da, kod nas su radili i tako, 1-4 (i vani je najčešće to koriste), a sad uglavnom svugdje kod nas 1-6, pa sam tako to na onoj slici promijenila, tj. recenzent...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|