ABC Hepatitis Forum
Rujan 11, 2010, 03:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: ukus metala u ustima  (Posjeta: 3737 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bluka
PROFI

Spol: Ženski

ko hoda ne trci!

« : Veljača 08, 2007, 10:59 »

dobro jutro, vidim da ste na forumu, pa bih Vas zeljela upitati o metalnom ukusu u ustima koji osjecam neko izvjesno vrijeme... da li za to postoji neko objasnjenje, i ima li veze sa terapijom koju sam primala. takodje, usta su mi i dalje stalno suha (na samom prestanku terapije imala sam par dana problem sa hipersalivacijom  idiot2 ). molim Vas za odgovor!
Evidentirano
bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #1 : Veljača 09, 2007, 19:39 »

hm, danas samo od kolege patologa dobila odgovor da metalan ukus ima cesto veze sa anemijom, odnosno niskim zeljezom... shvatam, tako sam i citala, ali mene buni sto taj osjecaj nisam imala u toku terapije, vec nakon nje... zato bih voljela cuti jos neko strucno misljenje. i.... ne sikiram se, samo se zelim informisati i biti u toku. buni me vise hipersalivacija  idiot2
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #2 : Travanj 25, 2007, 23:16 »

Danas sam zločesta (ne paničari bluka), pa novu frku "uvaljujem". Ma gledala sam zbog sebe neke znakove bubrežne bolesti (brošura) i eto ti ga - metalni okus buck2! Ja ga nemam, ali imam ostlih simptoma, ali to je početno za sada Azn
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #3 : Travanj 25, 2007, 23:25 »

ja sam sad vec ubijedjena po ostalim simptomima koji su pratili taj metalan ukus tada, da je bila neka malo zesca bakterijska infekcija usta, eventualno u kombinaciji sa anemijom. sitne lezije sluzokoze usta, otecen jezik, metalan ukus, hipersalivacija, i neke cudne "naslage" na zubima koje se nisu dale skinuti cetkanjem.... pa onda e. coli u brisu uglova usana (i sad nakon 4 mjeseca i dalje imam problem sa helitom) idiot2 ma vrag ce ga znati sta se to tada samnom zbivalo. mozda mi dr. vince da pojasnjenje ili svoje misljenje ako nadje vremena, sto bih svakako cijenila. a sigurna sam iva da to kod tebe nije vezano za bubrege, ne hipohondirisi!
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #4 : Travanj 25, 2007, 23:28 »

Kad smo već zauzeli topic doc. Vince...  embarassed embarassed
Ma ne hipohondriram, meni bubrezi JESU načeti, ali je to početak. I imam bar 4 simptoma sa tablice i fazu I oštećenja. Ali to tako ide s dijabetesom, s tim da se smirilo i stoji sad kad sam bolje regulirana. A problem je što se bubrezi ne regeneriraju kao jetra...
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #5 : Travanj 25, 2007, 23:33 »

sve znam to sto pricas, ali nemoj odmah povezivati s bubrezima sve to. ipak sad imas jaku prehladu, mozda i neku virusnu ili bakterijsku infekciju, pa si i depresivna i sta ti ja znam! budes ti sutra bila bolja!  Afro
Evidentirano
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #6 : Travanj 25, 2007, 23:37 »

evo mene dalje!!
ja uopće nemam okus metala u ustima 2funny 2funny!!! imam druge simptome, koje ti neću ni nabrajati Wink, ali je taj na popisu pa nisam izdržala Azn, hihi...
Evidentirano

tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: Muški

One taste!

« Odgovor #7 : Travanj 25, 2007, 23:51 »

Ođe poglavica. Odabijte od tpika gđe dotorice  police da ne bi bio okus tomahavka tj. kremena đe ne treba  police
Evidentirano

Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
iva
tapir
Administrator
PROFI

boo

« Odgovor #8 : Travanj 25, 2007, 23:52 »

Tvoja skwo od sad =  Lips Sealed!
Nekako je bio neaktivan topic
Evidentirano

bluka
PROFI

ko hoda ne trci!

« Odgovor #9 : Travanj 26, 2007, 09:03 »

...povukla sam se u svoj vigvam, i  Lips Sealed
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.298 sekundi uz 21 upita.