ABC Hepatitis Forum
Rujan 11, 2010, 04:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: LAŽNA UZBUNA  (Posjeta: 1161 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bubili
Učim pisati
*

Spol: Muški

« : Srpanj 31, 2007, 12:04 »

???JUČER SAM DOBIO NOVE NALAZE KOJI SU POKAZALI DA MI JE JETRA SUPER ALI DA JE DOŠLO DO ZASTOJA U RADU SA ŽUČI.POVIŠENA MI JE RAZINA TRIGLICERIDA I KOLESTEROLA.SA OBZIROM  DA MORAM NA DIJETU,IMA LI NETKO KAKVU DOBRU DIJETU ZA PREDLOŽITI.INTERNET IH JE PUN PA MI SE TEŠKO ODLUČITI ZA NEKU.
Evidentirano
zlatar
PROFI

« Odgovor #1 : Kolovoz 01, 2007, 11:07 »

pročitaj si tecove postove protiv prirodnog čišćenja jetrenjih i žučnih kamenaca, neki njegovi su imali problema s time, jedva preživjeli - nikad dovolno opreza!

Imam frenda s HEP B koji je išao nekome u dubravu i sredio jetrene probe, možda frajer i žuć riješava, mogu se raspitati ako si zainteresiran...

pozdrav Smiley

ps. super je čuti da je jetra dobro!!  Afro Afro
Evidentirano

Dobar sam ko kruh, svi bi me nožem rezali!  angel
bubili
Učim pisati
*

« Odgovor #2 : Kolovoz 03, 2007, 19:04 »

HVALA.ŠTO SE TIČE ŽUČI,MOJ KOLEGA IZ OSJEKA JE TRAVAR PA SAM BIO KOD NJEGA I DOBIO ČAJEVE I KAPI.MOGU TI REČI DA SU UŽASNI ZA PITI.UZ TO PREPISAO MI JE I DIJETU I NAKON 2 MJESECA KONTROLA.VJERUJEM DA ĆE SVE BITI OK.HVALA JOŠ JEDNOM NA PONUDI.POZDRAV IZ OSIJEKA. Afro
Evidentirano
Spider
Administrator
PROFI

« Odgovor #3 : Kolovoz 03, 2007, 20:11 »

HVALA.ŠTO SE TIČE ŽUČI,MOJ KOLEGA IZ OSJEKA JE TRAVAR PA SAM BIO KOD NJEGA I DOBIO ČAJEVE I KAPI.MOGU TI REČI DA SU UŽASNI ZA PITI.UZ TO PREPISAO MI JE I DIJETU I NAKON 2 MJESECA KONTROLA.VJERUJEM DA ĆE SVE BITI OK.HVALA JOŠ JEDNOM NA PONUDI.POZDRAV IZ OSIJEKA. Afro

ma što se žuči tiče, meni je puuno bolje dok sam operirao. četiri recke i super
Evidentirano

bubili
Učim pisati
*

« Odgovor #4 : Kolovoz 03, 2007, 20:50 »

KAKO JE BEZ NJE?IMAŠ LI KAKVIH PROBLEMA ILI MORAŠ DRŽATI NEKE DIJETE?SMIJEŠ LI NEŠTO PITI ILI JE SPIĆE ZABRANJENO?PUNO PITANJA,ZAR NE?NADAM SE DA SE NE LJUTIŠ,ALI SVE ME INTERESIRA A OVDJE MOŽEŠ SVE SAZNATI SAMO AKO ŽELIŠ. Afro
Evidentirano
majja
Pionirka Mara
PROFI

Spol: Ženski

« Odgovor #5 : Kolovoz 26, 2007, 21:36 »

Bubili, prelistaj moje postove na prehrani, tamo sam ja ostavila sjajnu dijetu!!  Afro
Evidentirano
Liverpooler
Junior
**

Stock xchange

« Odgovor #6 : Rujan 22, 2007, 16:41 »

Zasto dolazi do zastoja zuci?

Mislim da se i meni desava isto, jer imam dosta povisene trigliceride i holesterol. Sad  Jetra je OK (GamaGT nalaz + ultrazvuk).

Na dijeti sam, super se osecam zbog toga  + pijem caj za skidanje masnoca, videcu posle 1m efekat. Ovo je caj: http://www.ljekobilje.com/prod_show.asp?Id=28

Probajte i vi!

Evidentirano

.ı|ı.ı|ı.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.174 sekundi uz 19 upita.