Lastane, nemš brige - gro nuspojava ode za 10-15 dana od zadnjeg ribavirina, i leukociti i snaga se vrate zbilja brzo. ali ja sam gulila četrdesetosmicu, pa su i te nuspojave uzele nešto više maha, zato imo malo dulje treba i da nestanu! meni primjeric tek sad počinje kosica po malo rasti, dosta na tom polju bilo štete, a značajniji rezultat ne očekujem prije proljeća. zaostala tri lišaja (na nozi, ruci na dekolteu) se još malo vuku, uglavnom buknu kad sam umorna, nervozna, ili sada kad sam u virozi. ali su već mali i blijedi...
kantarion je ko što kažeš samo drugi naziv za gospinu travu u ulju, možda ne bi bilo loš spoj s nevenom! u narodnoj medicini oba ulja stoljećima poznata kao lijek za skoro sve kožne boljetice! i fala bogu kome pomognu za ribavirinski osip! inače, kod mnogih taj osip bude kratko na početku ili u intervalima.
meni je dr. miješala dvije vrste masti, tj. nečim razblaživala beloderm, koji je inače jak i ne smije se koristiti dugo, jer se koža toliko stanji da puca.
koliko ribavirina uzimaš? čini mi se da za tvoj genotip ide 2x2, ili? ja sam u nekim razdobljima uzimala i po 2x3, a kad više nisam mogla onda 2 u jutro 3 navečer. balansirala sam obzirom na tahikardije i leukocite, a da mi herc ne otkaže, taj 1b je pravi korov!
inače, ne treba nitko od nas očekivati da je psihofizhičko stanje odmah nakon th. ko da ništa nije bilo, to ne bi bilo realno. ja sam sretna što me ne više ne muče iscrpljenost ni depresija i dajem si još par mjeseci lakšeg ritma za rekuperaciju, ne očekujem od sebe čuda. korak po korak...a i dr. mi je naglasila da se ne začudim povremenim konfuzijama u glavi do neka 3 mj. post th...ima i toga, ali to je sve šala u odnosu na th.
lastane, i smanjeni libido je isto nuspojava koju treba respektirati bez forsiranja. ima vremena za sve i sve u svoje vrijeme!
PS. jednom mi neki irac pokazivao centar londona. kad smo došli do malog spomenika - neki muškarac od tamnog metala u grčko-rimskom poluležećem stavu - irac me upita: jel ti poznat pisac ofkvl wfld? odgovaram - nikad čula! dođoh bliže, kadli pročitah - O. Wilde!