Nazalost moram Vas razocarati. Iz prehrane bi bilo pozeljno izbaciti kruh...., ugljikohidrate, PREVISE voca (prenuno secera). Bazirajte ishranu na proteinima (meso) i povrce. APSOLUTNO POJACAJTE FIZICKU AKTIVNOST i minimalno 4 sata nakon obroka NEMOJTE ici spavati. Ovo je relativno uspjesan i dugotrajan recept ali treba vremena.
Dr Hrstic
Gospođo Hrstić, ja sam stvarno jadan skroz. Ja sam pokušao s tim vašim savjetom, međutim, toliko budem poslijepodne iscrpljen, da moram nešto konkretnije pojesti (kruh, maslinovo, neki sirni namaz). Tako da sam samo usporio svoje debljanje.
Udebljao sam se kilu i pol u mjesec dana. Hodam po stanu gore dolje u jutro i poslijepodne, i to ne svaki dan kad je loša biometeorološka nekad nemogu ništa. Tako da sam skroz obeshrabren, mada se općenito bolje osjećam kad jedem samo povrće i to neko meso bez kruha. Mada mi se i na takvu bezobličnu hranu počeo dizati želudac.
Sad sam opet upao u sistem ishrane tipa mlijeko s čokolinom i žlica šećera, jer dok radim sjedeći za kompjuterom, to mi obnovi energiju, a znam da to nije dobro. Evo ne znam, daj te mi vi nešto recite jer ja sam ne znam što da mislim i kako da ustrajem. Hvala