ABC Hepatitis Forum
Kolovoz 01, 2010, 07:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: prebacivanje terapije  (Posjeta: 658 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zeljo
Učim pisati
*

Spol: Muški

« : Listopad 21, 2006, 21:30 »

postovana mr.sc. hrstic

imam jedno vrlo jednostavno pitanje.
dali je moguce prebaciti terapiju iz bolnice (slavonski brod) u kojoj je odobreno moje lijecenje u
 neku drugu bolnicu u hrvatskoj? isto pitanje vrijedi i za zemlje EU.
naime, u vrijeme primanja terapije povukao bi se na neki otok u blizini bolnice.
 boravak na mjestu poput nasih otoka, gdje bi imao svoj mir i nemir, more, no stres.
 djelovao bi na mene vrlo cisto i pozitivno, tako da bi i sam ucinak lijecenja bio
ubojitiji za virus.
eto sta mene trenutno zanima, boze, boze..
usput, ako vas to bas zanima ja sam sretni dobitnik hepatitisa c, genotip 1a, starost mu je nekih 7-8g.(taman je krenuo u skolu)
ja imam 38godinica. terapiju ocekujem na proljece.
unaprijed zahvalan na vasem cijenjenom odgovoru!!!!!!
sretni dobitnik hepatitisa c

Evidentirano

zeljo
irhrstic
Počasni, stručni i dragi nam članovi
Skoro profi

« Odgovor #1 : Listopad 24, 2006, 16:13 »

Kod nas je to moguce, samo netko od obitelji mora kod nas preuzimati lijek (jer se mora obracunavati iz bolnice koja je dobila odobrenje - financijski limiti), a u bolnici se nađe lijecnik koji je voljan pratiti bolesnika. Preporucam Vam da pitate svog ordinarijusa (u bolnici).

Dr Hrstic
Evidentirano
Bere
Skoro profi

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Studeni 20, 2006, 16:50 »

Ja iman dva prijatelja,jedan u Slovačkoj,drugi u Švici i oba su počela s terapijom u Hr a nastavili tamo,s tim da je bilo malo štekanja ali ako ima ko pogurati dobiješ mali kofer,nekakav transportni mini hladnjak (šta li?) i to ti neko tu preuzima i šalje nekako vani,busom ili kako,neman pojma,veza koja će ti pogurati situaciju je češče djelotvornija ako poznaš običnu službenicu u bolnici ili neku sestru nego osobno ravnatelja bolnice,pokušaj s bombonijerama i kavama Wink
Evidentirano

Nti mate da m je sa bakalara.....i kruva teke friškoga za točat...pa fritula posli,ajmeee......
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.056 sekundi uz 19 upita.