ABC Hepatitis Forum
Rujan 06, 2010, 15:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

ABC Hepatitis   Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Selidba sjedišta udruge - proljeće negdje....  (Posjeta: 1183 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: Ženski

boo

« : Listopad 28, 2007, 23:12 »

Dakle, danas smo imali sastanak familijarni (prozivani smo da smo familijarna udruga, u sukobu interesa coolsmiley). Ekonomsko stanje je takvo da ćemo morati natrag precima svojim, tj. mojim. A ovaj stan kojeg sam naslijedila, morat ću iznajmiti (isto tako luksuzni - ljudi moji, da li znate da se priča da "udruga ABC Hepatitis ima 2 luksuzna prostora i da si isplaćujemo ogromne plaće 2funny smitten").
Ali, sve 5 - kao prvo to će biti negdje za pola godine, a kao drugo - normalno i u stanu u kojem sam odrasla ćemo se družiti coolsmiley! Ako treba i tulum, pa nije mi mama rokerica bezveze Azn!!!

Eto, ja sam odmah to javila jer smo sjedili i vijećali i lako ćete nas i tamo naći = Mihanovićeva ulica (ugao Mihanovićeve i Gundulićeve, točno preko puta ulaza u Botanički vrt)

Kiss Kiss
« Zadnja izmjena: Listopad 28, 2007, 23:14 iva » Evidentirano

Boby
Skoro profi

« Odgovor #1 : Listopad 29, 2007, 11:33 »

nema šta, šminkeri s TRI stana u CAPITALU Grin Grin Grin  i to sve u strogom epicentru  tickedoff tickedoff tickedoff

nego, da utefterimo i moj stan kao podružnicu NOVI ZAGREB 2funny

e ivi, ivi, sad tek da vidiš ćakule koje će uslijedit!!!  Koja pomutnja Evil Evil Evil
Evidentirano
Vanesa
Skoro profi

« Odgovor #2 : Siječanj 06, 2008, 21:34 »

E Iva, dobro da otvorih ovaj post, nakon duuuugo izbivanja sa Foruma. Dobro je znati da se selite u neko vrijeme, da se ne bi slucajno zaletila na staru adresu. Ova ce mi adresabiti blize kad idem s posla, he he  Smiley Wink
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ABC Hepatitis Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.074 sekundi uz 21 upita.