tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« : Siječanj 17, 2008, 20:24 » |
|
Relapseri, nonresponderi, stare džombe, olinjali hepatitičari, mila žgadijo gdje ste se djeli  Ovi gušteri su mi dosadni, previše paranoje, sumnje, neznanja i nevjerice šulja se forumom u zadnje vrijeme  Hajde, javite se malo, na prste jedne pilarske ruke nas možeš nabrojat koji pišemo ovdje od prapočetaka  Osim toga, skoro nitko mi nije al pari po stanju i imanju jetre od ovih gugija...saam sam, noć je, a krokodili dolaze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 17, 2008, 20:30 » |
|
Da  ... santiago, zzeljko, zlatar, igi i vanesa (njih 2 malo svratili), gazdamatas, bere (završio terapiju - što se zbiva?), joso, darko.ivanisic etc. etc. sigurno sam zaboravila nekog  A da ne velim xy sa starog foruma  (sad me mo'š s batinom  )
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2008, 20:50 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
pepina
Prijatelj udruge
Učim pisati

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 17, 2008, 20:59 » |
|
misliš na mene? a čuj, tu smo, tu smo....ko sve stare kajle  ćutimo, čekamo svetliju budućnost  ...nadamo se najboljem  ...što i svim novacima želimo  na mladima svet ostaje  p.s. možemo li mi stari bez novog predstavljanja? dovoljno: G1, bila na th s rezultatom .... wow - jopet pozitivna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 17, 2008, 21:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 17, 2008, 21:22 » |
|
Vidi, prvo pa muško  pardon  Može bez ponavljanja, naravno. Pa kako je? Kad ćeš do manastira il u Kremno? Ima toga kod vas što pomaže...čak mi je netko javio za jednog travara, taj ima neke veze sa ekipom na reviji u Bg Mislim, to te ja pitam jer znam da ljubiš alternativu 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2008, 21:32 tecumseh »
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
pepina
Prijatelj udruge
Učim pisati

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 17, 2008, 21:40 » |
|
NIKAD č'oče!  Neće me videti manastir i travar, dok sam živa i žilava.  Ako mi scientia ne pomogne - a tu je trenutno mrka kapa........estoy finita. Na čistom sam stand by - u......druže. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pepina
Prijatelj udruge
Učim pisati

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 17, 2008, 21:41 » |
|
...............mada nikad ne reci nikad............kad bolje razmislim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 17, 2008, 21:46 » |
|
Ma znaš da se malo šalim, ali prote znaju svoje...manastirske terapije gladovanjem su pomogle mnogima. Kad bi mi to smjeli  ... njima bi se najradije dao u ruke. Zamisli gladovat kraj te njihove prefine spize...od muke ozdraviš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 17, 2008, 21:56 » |
|
p.s. Ja od sreće mogu samo smajlićima komunicirati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Ivan
Senior

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 17, 2008, 22:38 » |
|
Tec , noć je za pavanje . Mislim da si spomenuo da pišeš noću . Mi koji radimo ne pada nam na pamet da po noći zurimo u monitor . Valjda se one stare koske koje spominješ zasitile kuknjave i pretakanja iz šupljeg u prazno pa - uživaju u životu . Ima toliko lijepih stvari koje čovjek može raditi a da ne gleda u tv ili monitor . Valjda , kao i ja , dođu , pogledaju u par minuta ima li išta zanimljivo , a onda , iksić u gornjem desnom kutu monitora . Laku noć , moje noćobdije . Sigurno je lijepo gledati u monitor do 2 , 3 ujutro . Ipak , bez mene . Ciao !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 17, 2008, 22:43 » |
|
No, ova tema je vesela - ne razumijem sad ovo  Ako ne paše, ne piši. A pisati se može i po danu i po noći - bilo kad  . A moglo bi se reći da smo i mi radni - evo od 8 do 18h uglavnom jurimo, pa kaj  . A ja još uvijek nisam dobila honorar - al ni to nema veze  p.s. Ostali - mir  , ljubav  , strpljenje  . Ajmo se malo zabaviti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 17, 2008, 22:46 » |
|
Pa da, do maloprije kuknjave nije ni bilo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #13 : Siječanj 17, 2008, 22:59 » |
|
Bere se seli odn odselio u drugi stan dok mu ovaj nije gotov pa nema internet. Inace je bio u groznom stanju, ali sada nakon 5 mjeseci od zavrsetka kaze da je dosa k sebi  Udebljao se 15kg 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2008, 23:11 roka »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 17, 2008, 23:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #16 : Siječanj 17, 2008, 23:38 » |
|
A Gioia uživa u majčinstvu  . Nje sasvim razumljivo nema na ovom forumu, ima ispriku a i izliječila se  A da mi fali - fali mi jako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pepina
Prijatelj udruge
Učim pisati

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : Siječanj 17, 2008, 23:50 » |
|
da, da..........roka, u pravu si.........  mogla bi ova tema da dobije muzicku podlogu.... nostalgicna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #18 : Siječanj 18, 2008, 00:46 » |
|
GAZDA ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
zzeljko
|
 |
« Odgovor #20 : Siječanj 18, 2008, 17:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ništa mi neće ovaj dan ...
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #21 : Siječanj 18, 2008, 18:47 » |
|
GAZDA ?
Da? reci, kaj je? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #22 : Siječanj 18, 2008, 18:51 » |
|
Di ste društvance? Ja se inače u preciznim matematički određenim intervalima telefonom čujem s Ivom i Jadranom (Iva se uvijek prva javi). Hoću reć da nisam baš potpuno nestao iz udruge. Borim razne borbe, i rekli su mi dotori da bi triba počet pit tablete za prenapetu glavu i tak, kaj ima kod vas? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
|
roka
|
 |
« Odgovor #23 : Siječanj 18, 2008, 21:53 » |
|
GAZDA ?
Da? reci, kaj je?  Nista odn sve si napisao. Zanimalo me gdje si i kako si 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #24 : Siječanj 18, 2008, 22:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zlatar
|
 |
« Odgovor #25 : Siječanj 18, 2008, 23:15 » |
|
ekipa evo i mene da vam puse i ljubav šaljem  radim puno na sebi (homeopatija, yoga, psihoterapija), pa se uljenim, pa krenem nevoljko ispočetka i uljenim se još jače.  trenutno radim ama baš ništa  , ali zato što čekam novi ljek homeopatski. Gotov mi je prvi PCR nakon 2 god (nisam ga još podigel) i idem u četvrtak kod Hrstićke, namjeravao sam se naknadno javiti s rezultatima i izvještajem, ali evo ovaj topic je ubrzao neke stvari  KAKO STE MI SVI??, kako vaše jetre i kako oni koji vam idu na jetru?? ja sam super, oženjen već pola godine, sada već imam i staž  budite mi dobro i svakako javiti na pm bilo kakvo druženje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dobar sam ko kruh, svi bi me nožem rezali! 
|
|
|
Kresimir
Senior

Spol: 
Prekomjeran ponos oznaka je sitne duse
|
 |
« Odgovor #26 : Siječanj 19, 2008, 00:36 » |
|
Pozdrav svima! evo samo ukratko da se javim..dobro sam.zdebljao sam se malo.neka 4 kg.sad se trebam malo u red uvest, pripazit da ne jedem sve i svasta ali eto jednostavno imam apetit sad nakon terapije.sto i nije dobro.. Trazim posao momentalno.. eto..samo da se javim..pisat cu na drugim temama POZZZZ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Kresimir
Senior

Spol: 
Prekomjeran ponos oznaka je sitne duse
|
 |
« Odgovor #28 : Siječanj 19, 2008, 17:01 » |
|
O rajvosaaaaaaaaa!  Bas mi se cini da se dobro drzis..to se super  !!ja sam u tom periodu bio zrel za psihijatriju  Nema "pa poslje sta bude", vec bit ce sve super jer napravila si sve sto si mogla!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #29 : Siječanj 19, 2008, 19:15 » |
|
Dobro je, dobro - dosta vas je na broju  i dobro zvučite  ! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 19, 2008, 21:05 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|