iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« : Studeni 02, 2006, 15:21 » |
|
Daklem, jučer je počela kampanja pod nazivom "Nezvani gost" za povećanje svjesnosti o hepatitisu C. Kao prvo, VEEEELIKO HVALA McCANN ERICKSON-u HRVATSKA koji su to obavili "pro bono" = besplatno  ! I hvala brdu sponzora koji su sudjelovali (Plavi film, Maba-com.... ostale ću uredno nabrojati kad dobijem točan popis  ). I hvala Ministarstvu zdravstva koje je prihvatilo pokroviteljstvo nad ovom medijskom kampanjom! Radi se o jumbo i citylight plakatima, TV spotu, radio jinglu, tiskovine... (evo, danas vidjeh u Starsu  ) Dalje ću izvjestiti kako ide, tek je počelo  !!! Ovdje možete skinuti mpeg TV spota: http://www.abchepatitis.hr/zzz/HEPATITIS_BLUES.mpgA ovo je 1 od verzija plakata:
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2007, 01:52 iva »
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #1 : Studeni 02, 2006, 15:24 » |
|
hihi, ovo gore sam pisala total ćorava... bila sam na svom redovitom pregledu fundusa oka (zbog dijabetesa) i sad imam CRNE oči, skroz su mi raširili zjenice... i nalaz dobar, tako uz put (mislim, imam već neka krvarenja, ali ne šire se i ne bum sutra slijepa )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
mare
Senior

Spol: 
born to hula !
|
 |
« Odgovor #3 : Studeni 02, 2006, 20:14 » |
|
hej ekipa! ne znam jeste li dobili moj sms danas, pošto nisam dobila odgovor...enivej, vidjela sam plakat na kvatriću i baš sam se razveselila! sad bu tek ludilo... javite se... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
to live and not to breathe is to die in tragedy !
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #4 : Studeni 02, 2006, 20:46 » |
|
je, dobil je tec, ali je jurio naokolo. a ja bila cijelo jutro na rebru... i tak  (baš sam te zvala, a ono sekretarica se javlja na mob) no, no, santiago, opsceni sadržaji su zabanjeni  !!! a što se tiče pisanja, tako ti je to, 1 dan ništa, pa onda bude više... mene ne peče savjest, ipak vodim po broju postova, hihi  . a vi ostali, pišite, pišite... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Spider
|
 |
« Odgovor #5 : Studeni 02, 2006, 22:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
mare
Senior

Spol: 
born to hula !
|
 |
« Odgovor #8 : Studeni 02, 2006, 23:32 » |
|
je, dobil je tec, ali je jurio naokolo. a ja bila cijelo jutro na rebru... i tak  (baš sam te zvala, a ono sekretarica se javlja na mob) a meni zazvonio mob i kad sam se javila ono koda nikog nema s druge strane...ma već bumo se čuli, glavno da ste mi dobro i da je ovo sve dobro startalo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #9 : Studeni 04, 2006, 23:21 » |
|
Ja sam grintavi precednik ...fali nam tekstova na stranici, nije dovršena ts ts nitko ništa ne radi >: Ostatak posta sam promijenio. Tko je pročitao - pročitao je. Znam da nije u redu ali ja sam grintavi precednik  Ja bi sve odmah i to 180% a to ne ide, idem si na živce  sorry svi ali malo sam 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2006, 01:45 tecumseh »
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #10 : Studeni 04, 2006, 23:49 » |
|
ali su nam dojavili da je bilo negdje popodne spot na TV, na nekoj od "glavnijih" teve-ja, ALI MI NISMO VIDLI JOŠ NA VELKOM EKRANU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mare
Senior

Spol: 
born to hula !
|
 |
« Odgovor #11 : Studeni 05, 2006, 00:26 » |
|
baš sam si danas dala u zadatak promatrat malo sve tvje i naravno niš nisam vidla ma ljudi moji bit će bolje! MOOOORA!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #12 : Studeni 05, 2006, 00:44 » |
|
ma ja sam sretna, makar ga nisam vidla... definitivno je bio, bar jednom, haha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #13 : Studeni 05, 2006, 13:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #15 : Studeni 05, 2006, 14:04 » |
|
i ja primetio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
mare
Senior

Spol: 
born to hula !
|
 |
« Odgovor #16 : Studeni 05, 2006, 16:07 » |
|
jesam ja rekla da će bit bolje!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gioia
PROFI

Spol: 
Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.
|
 |
« Odgovor #17 : Studeni 05, 2006, 19:34 » |
|
Danas kad sam prala suđe, čujem na lokalnom Radiju 057 muški glas koji govori nešto kao "...moj gost puno troši, ne plaća režije... moj gost (ili podstanar?) se zove hepatitis C"." Nisam čula od početka, samo dakle taj kraj i poziv da se odemo testirati.... Je li i to dio ove kampanje?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #18 : Studeni 05, 2006, 19:41 » |
|
može bit, ali nema ovo "ne plaća režije"  ... evo, imam i mp3 koji se vrti na radiju: http://www.abchepatitis.hr/zzz/nezvani_gost.mp3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vanesa
Skoro profi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #19 : Studeni 05, 2006, 21:34 » |
|
Ma ide kampanja, samo ne možemo svi sve uloviti.  Ja nisam još ništa ulovila na TV-u, ali sam po gradu vidjela 2-3 plakata. Je da je malo pre crn ali to ima svoje razloge, zar ne? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #20 : Studeni 05, 2006, 21:46 » |
|
Ima. Na crnom se lijepo vidi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
|
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #22 : Studeni 05, 2006, 22:14 » |
|
a kako smo mi iz zagorja dolazili, vidjeli ih sve skupa bar 7-8... tam po onoj Aleji Bologne, Ilici i prilazu b. Filipovića... Ma nek je crno, uočljivo je... (i ja sam htjela da bude neka zagasito crvena, npr., pozadina, ali nismo mi radili - svi ti važni dizajneri su rekli da to mora ići kao CRNO i što ćeš - ali meni se svidjelo kad sam vidjela u živo...)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #24 : Studeni 05, 2006, 22:22 » |
|
he, ja pink boju NIKAKO ne volim... što ćeš  ... a udruga iz st je imala pink plakate (prije ove akcije sa izubijanom facom...)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tecumseh
Global Moderator
PROFI

Spol: 
One taste!
|
 |
« Odgovor #25 : Studeni 05, 2006, 22:28 » |
|
Za žemske na pink a za muže na podlozi boje baruta Nemoj tako, mislim da je bilo puno strašnija ona razbijena faca od Grada  Boja služi samo da istakne informaciju, al moram priznati da je još mimoza  primijetilo prvo boju a poruku valjda ne. Vidili smo i varijente na žutoj, crvenoj i bijeloj pozadini al ova je definitivno bila najjasnija. Ne može se svima ugodit, a meni isto malo teže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Gazdamatas
|
 |
« Odgovor #27 : Studeni 06, 2006, 08:57 » |
|
Ko je smislio text za jingl?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tresla se brda, rodio se miš!
|
|
|
mare
Senior

Spol: 
born to hula !
|
 |
« Odgovor #28 : Studeni 06, 2006, 21:58 » |
|
boja je odlična kao i plakat u cjelini! toliki trud je uložen u cijelu stvar, tako da mislim da nema potrebe za cjepidlačenjem! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
iva
tapir
Administrator
PROFI

Spol: 
boo
|
 |
« Odgovor #29 : Studeni 06, 2006, 23:09 » |
|
Ko je smislio text za jingl?
Počeo je copywriter iz McCanna, pa su na kraju Jadran (najviše - izmijenio priču, jer je u prvobitnoj ideji bio "fatalan" kraj) i doc. Vince mijenjali dijelove... Jer neki nisu "medicinski" pasali... mareee, kako pripreme za svadbu??? jeste svi živi???  danas sam ga jope vidjela, taman prije vijesti u 10 ujutro  ... jes da nije "prime time", al i to je super.. i javili su s rtl-a da budu puštali... i na z1 danas jurili i odnijeli betu... (sutra tec ide na prvi pregled + dogovor oko operacije  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|